• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nefunkční skripty

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

OFFKA

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
aj aj sa neviem dočkať opravy skriptu na vyzobávanie vesničiek na mape :(:(:(
akurát teraz, keď ho najviac potrebujem
vypisujem súradnice manuálne ako český žandár :(
 

DeletedUser18868

Guest
[SPOIL]javascript: jQuery.getScript("http://mapco.durrhurr.com/scripts/mapco3/mapco.php"); void(0);[/SPOIL]

Mě funguje tento,ovšem svět 16 a 26:hi
 

DeletedUser34128

Guest
koukam ze sireni nepovolenych skriptu se narozdil od jinych veci vubec neresi..
 

DeletedUser30198

Guest
A můžeš mi prozradit, čím uvedený skript porušuje pravidla? Vyzobávání vesnic z mapy zakázané není, nebo se snad mýlím?
Oprava: No tenhle funguje nějak divně, neumím ho použít, ale má to jakési funkce které se mi nezdají. Doporučím Ti, nechat si ho prověřit přes ticket systém. Pak napiš, jak jsi dopadl, a hlavně jak se to používá :D:D

Já ho zatím mažu, má spoustu funkcí které neumím přesně identifikovat.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
.. popravdě já se skriptům fungujícím z odkazů a ne přímo zapsaných do počítače vyhýbám.. Riziko zneužití mi příjde relativně velký..(nakonec i bývalý člen skript-teamu tady někde psal, že přes ně vyzobával informace.. a zasažených lidí najednou může být dost..).
 

DeletedUser

Guest
Ano, skriptem se dá udělat cokoliv. Tenkrát jsem zkoušel upravit skript na třídění vesnic v rychlém náhledu a prakticky můžu sebrat veškeré informace o vesnicích a uložit si je. Stačilo ho jen spustit. Samozřejmě ven jsem ho nepustil.

Jediný skript co vyzobával info, tak to byl ten instalační. Ten ale sbíral pouze přezdívku. Pokud byl nahlášen, tak sbíral ještě číslo světu, id skriptu a verzi prohlížeče. Mě potom v pc vyskočil nový e-mail, že někomu nejde skript a já mohl rychle reagovat.

Výhoda byla, že jsem opravil skript a nikdo nemusel editovat rychlý náhled. Případně to mělo upozornit, že vyšla opravená verze. Poslední verze ale nevyšla.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Bylo to vlastně spíš takové ulehčení pro obě strany. Hráči klikli pouze na tlačítko a já zase nemusel zjišťovat na jakém světě to hrají a co mají za prohlížeč. A abych nezapomněl. Na serveru jsem měl ještě "Hall of top scripts", kde jsem viděl nejčastěji spouštěné skripty (anonymně) a poté zjišťoval jestli by si hráči nepřáli nějak je vylepšit nebo zvýšit efektivitu.
 

DeletedUser34128

Guest
obdobne vysvetleni, resp. duvod zamitnuti skriptu, byl ze je skript hostovan na soukromem servru a neni mozne zjistit co dela..(ikdyz je to blbost), ze takto funguji i jine povolene skripty je dalsi vec kterou uz mi nikdo vysvetlit nechce a radsi mi dava bany..
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru