Koukám, že ti narostla ramena
a naučil jsi se důkladně papouškova nesmyslné odpovědi od pana Kozmi.
Moc dobře víš, jak tobě samotnému tohle kazilo hru a moc dobře víš, že ty jsi sám porušoval pravidla až po čase jsi přestal a hned tvoje úroveň herní šla dolů.
O to více mě fascinuje, že jeden z mála lidí co něco na SDS nahrál neblokuješ hráče kteří porušují pravidla a je ti to úplně jedno.
V tom případě nerozumím, jaká pointa toho je, že jsi se přihlásil do support týmu.
Každý člověk co tu hru hrál někdy tak ví, co je reálné manuálně vyrabovat na speed kole a co reálné není a vy necháváte tyhle hráče hrát a kazit ostatním hru.
Já bych to neřešil, kdyby mi hráči nepsali na Discordu, přijď nám prosím pomoct, zase nějaký cizinec se skripty
Ve finále je to vizitka vaše, né moje.
Já jsem tady normálně slušně napsal můj názor a moje zkušenosti, které má i většina hráčů, kteří si čas od času zapnou speed kolo.
Kde jinde bych to měl napsat, než na diskuzním fóru této hry? Asi jsi pochopil, že mě reálně nezajímala tvá odpověď na otázku ale byla to
řečnická otázka.
- Je zakázáno na fóru kritizovat práci a postupy DK Týmu či odkazovat na stránky, kde je DK Tým kritizován. Při nespokojenosti využijte ticket systém, rádi si samozřejmě vaši kritiku vyslechneme.
Prosimtě, nemusíš nás zde učit co máme a nemáme dělat, já svojí práci znám a to i zbytek týmu, dále tady s tebou řešit tresty a bany nebudu, od toho tohle fórum není.
To jsi napsal dobře, nemusím vás poučovat víte co máte a nemáte dělat ale neděláte to. To je jediný s čím mám problém a pokud při nespokojenosti to uvedu do tiketovacího systému, tak určitě kritiku nevyslechnete a zavřete tiket, jak máte ve zvyku.