FCéčko: Píšeš nesmysly a vůbec si neověřuješ věci. Pleteš se! Hráč o kterém píšeš přišel na náš svět jen podvádět a byl trvale vyloučen ze hry, takže se tady už pod tímto jménem neobjeví.
Jak napsal Lamač, ty nevidíš do interních věcí, které DK Tým zjistil při prověření. To, že hráči dobýhají útoky, to že mu rostou body, ještě neznamená, že nebyl již dávno vyslán do BANánové republiky. Když tedy budeš něco psát veřejně, zkus si věci nejdříve ověřovat.
Nesmysly nepíšu, a pokud píšu nesmysly tak maximálně k vám do tiketu když je mi do pláče. Hráč přišel na server podvádět, podvádí se na každém herním serveru což vy neovlivníte. Ovšem jsou herní servery, kde detekují zakázané skripty poměrně efektivně a to je polsko a itálie. Tam má hráč věčně do 30-60 minut ban a nemyslím si, že by zatím někdo seděl - možná se pletu ale na mě to působí, že tam k tomu přistupují jinak.
Já do vašich věcí nevidím, ale za 15 let této hry a většinu toho času používání různých sktiptů, nástrojů, aplikací apod vím moc dobře, jak to funguje, kdo jak dokáže hráč manuálně, co je jak časově náročné a sám logicky vím, co je možné a co možné není. Jednoduše tu hru ze strany hráče znám moc dobře na to, abych koukal jak někdo pravidla porušuje a roste 3x rychleji jak kdokoliv ostatní.
Mě jediné co naštve, že častokrát prostě ty hráči nejsou potrestáni ačkoliv to prověříte a jednoduše ten hráč pravidla porušuje a to mi nevymluvíte.
Když tedy budeš něco psát veřejně, zkus si věci nejdříve ověřovat.
Bohužel přes tiket s vámi nelze na toto téma diskutovat a nic s tím neuděláte, zavřete mi tiket a více vás to nezajímá.
Jak už jsem psal výše, toto fórum není od toho, aby se zde řešili protesty, bany a urážení hráčů čí DK týmu.
Nikdo tě nenutí, hrát na českém serveru nebo snad ano?
Zdendo, tvoje chování mi připomíná nabubřelé dítě, které se uráží. Ty jsi v support týmu za účelem, aby jsi dozoroval nad hrou. Jedna z tvé ,,pracovní - supportní" náplní je, dělat hru lepší a tvoje arogantní zprávy stylem ,,Nikdo tě nenutí hrát na českém serveru" tomu moc nepomáhá.
Já tady zde neřeším nikoho konkrétního protest ani ban, natož urážení hráčů či DK týmu. Já jsem tu jsem vyjádřil nespokojenost s tím, že mám lepší zkušenost z jiných herních serverů a snažím se pochopit, čím to je. Mají lepší detekční řešení než vy? Jsou více aktivnější v admin týmu a mají tam zapáleného člověka, který to více kontroluje? Na tohle nečekám odpověď a chápu, že u toho nesedíte 24/7 a máte svůj život.
Nikdo vám to nebere, ale pokud to uvedu na příkladu.
Budeš chodit do školy a psát test, ty to budeš psát z vlastních znalostí a spolužák vedle to celé opíše. Tobě se to nebude líbit, tak to nahlásíš vyučující a ona to ti řekne, že si na to dohlídne. Po nějakém čase píšete test znovu a stane se to stejné, ty to píšeš ze svých znalostí a spolužák to zase vše opíše a projde mu to. Líbilo by se ti takto fungovat?