• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Trochu z jiného soudku

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Nesuďte, neznáte celý příběh, moc poučné čtení. :hi
 

Edelweiss

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
26
Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili




Zcela šokující výpověď unikla z přísně střežených kuloárů vědeckého týmu, kterého součástí jsou i mj. 2 vědečtí pracovníci, držitelé Nobelovy ceny za výzkum Uhlíku, lépe řečeno tzv. Graphenu. Konkrétně jde o izotop Uhlíku 666, (základem je Uhlík 12), ze kterého jsme z velké míry složeni jak my sami, tj. celá lidská bytost, ale je i podstatnou částí všeho, tedy, "celé hmoty" ve vesmíru. Našel jsem i perfektně korespondující videa na youtube. Vše do sebe začíná krásně zapadat. Princip je v tom, že se přišlo na to, že to, co se nyní děje na Slunci a to, jak se nyní mění sluneční vyzařování, přímo uskutečňuje na subatomární úrovni kompletní přeměnu a mutaci naší lidské tkáně. Děje se to právě teď. Objevili se fascinující a další naprosto úžasné souvislosti s právě probíhajícími změnami reality Země a jejího přechodu z 3D hmotné dimenze do 5D vyšší světelné reality prostřednictvím kvantového skoku lidského i kolektivního vědomí.

V týmu pracovali i Andre Geim a Konstantin Novoselov - oba University of Manchester - UK. Součástí týmu bylo i cca. 7 dalších vědců. Oba tito jmenovaní získali Nobelovu cenu za výzkum vlastností Uhlíku. Co je však skutečně šokující a pro mne vskutku velmi uklidňující, že se přišlo na to, že sluneční vyzařování nyní kompletně mění uhlíkové struktury, ze kterých jsme jako lidé konstruováni. TO JE FASCINUJÍCÍ !. Přesně se však neví, která složka světla ze Slunce za to může. Objevili se dohady na to téma, že ikdyž se člověk straní slunečnímu svitu, přesto probíhá ona kolosální, zásadní a krásná další (r)evoluční změna tkáně a tím i celé bytosti.

Dochází nyní k doslova rozpouštění těchto starých uhlíkových struktur a nahrazování jejich spojení strukturami Uhlíku "vyššího" řádu. Tento nový vyšší Uhlík vykazuje na jednu stranu velmi nestálé chování, protože se neustále přeměňuje na jiné stabilnější struktury a prakticky ho údajně nelze nijak extrahovat, ale co způsobuje je to, že se lidské tělo dokáže napojovat na multidimenzionální brány mezi dimenzemi a vyššími duchovními sférami za plné podpory viditelného světelného vyzařování. Byly uskutečněny i jisté pokusy s velmi úžasnými výsledky.

Tento fakt rovněž vysvětluje vyzařování i tzv. "svatozáří" nad hlavami tzv. "svatých lidí" v minulosti, které bylo rovněž zdokumentováno. Jisté prameny rovněž uvádí, že přeměnu nižších forem Uhlíku na vyšší formy rovněž způsobuje a urychluje i účinek rostoucí úrovně lidského vědomí. Přišlo se na to, že čím je úroveň lidského vědomí vyšší, tím je přeměna nižších forem Uhlíku na vyšší formy rychlejší a markantnější. Přirozeným doprovodným jevem je přítomnost světla jako tzv. zůstatkového a průvodního jevu a energie .Toto světlo, v první fázi neviditelné, se uvolňuje nyní již z nás všech, a mohutní.

Toto mi opět krásně zapadá do konceptu Světelného těla, obor, který nyní studuji. Dávní mudrcové dále hovoří o tom, že uhlíková forma, tedy ta vyšší "světelná" není však posledním vývojovým stádiem. Objeví se částice "hmoty" - v té chvíli již dále zmutované uhlíkové tkáně, která bude jevit 100% světelné příznaky bez účasti hmoty jako takové. Doslova "zhmotnělé světlo" na bázi křemíkových vzácných sloučenin. Je to přátelé kompletní změna fyzického těla za plného vědomí do podoby krystalického těla tzv. "Světelného těla" celé lidské bytosti.

Pokud jsem měl možnost číst výpovědi levitujících lidí z minulosti a nebo těch lidí, kteří je viděli a měli příznaky tzv. "svatozáře", shodují se ve spisech v jednom. Je to neskutečně příjemný stav vědomí. Oni prohlašují, že kdyby lidé věděli, jak je to nesmírně jednoduchý proces, určitě by bylo mnoho takových např. levitujících lidí, ale i lidí s podstatně jinými fenomenálními schopnostmi, které se startují okamžitě, jakmile dojde k prolnutí a napojení vědomí lokálního na vědomí kolektivní.

Je to stav vědomí, který umožňuje za plného vědomí procítit naplno napojení na vědomí kolektivní. Lidská bytost se tímto vlastně stává bytostí božskou - světelnou a probuzenou. Pochopitelně s tím jdou ruku v ruce jisté fenomenální a další schopnosti, které jsem již nastínil, a které jsou rovněž písmem a i svitky zdokumentovány (chůze po vodě, levitace, teleportace, jasnosluch, jasnovid atd..). Cítím a vnímám tady neskutečně dokonalou souvislost těchto věcí.

Jsem rád, že jsem na tento druh informací narazil nezávisle na mém bádání a především osobním prožívání. Je to něco neskutečného. Veškeré tyto věci nyní rozebírám podrobněji na mém webu: 3d5d.cz. Líčím tam především moje vlastní zkušenosti s tímto procesem. Cítím, že globálně se změny na populaci, mohou udít doslova každým dnem. Opakuji, že jde o zprávy velmi pozitivní a z hmoty člověka v podstatě "osvobozující". Ovšem musím tady upozornit na jednu závažnou věc. V žádném případě se tady nejedná o nějaký "ÚNIK PRYČ". To v žádném případě. Dostáváme nyní všichni možnost totální změny sebe sama. Máme obrovskou příležitost projít jedním z nejnádhernějších a dalších (r)evolučních kroků Univerza. Je potřeba především sladit všechny složky sebe samého. Ve finále však volba, jak to prožijeme, bude opět na nás samých.

Lidská bytost je velmi komplikované "zařízení". Všichni jsme doposud žili v dokonalém dogma hmoty, jako jediného našeho domova. Žili jsem doposud v jednom velkém bludu. Naši nevědomost dokázali zneužívat mnohé spolky, sdružení, církevní organizace a ideologické systémy. Jenže nastal čas uvědomění, probuzení a cesty za světlem v nás. Světlo se u mnohých z nás může projevit masívním způsobem doslova každým dnem a to již od prosince roku 2012.

Je nesmírně důležité se alespoň na chvíli zastavit a uvědomit si sebe sama. Vědět a trochu se alespoň zajímat o to, že v nás jsou v podstatě 2 samostatné bytosti. 1.) "JÁ" lokálního vědomí - EGA - fyz. těla a za 2.) "JÁ" DUCHA. Vše se krásně mísí do jednoho "JÁ"...




TZV. SKUTEČNÉHO A ABSOLUTNÍHO A JEDINÉHO "JÁ" - právě teď a právě tady.




Oběma těmto JÁ musíme však dodávat vydatnou "potravu". Touto potravou je především dialog a komunikace s cílem je obě zesouladit. Ano, přesně tak, klidný vnitřní dialog, kdy není dobré odstavovat EGO - nezapojovat ho a naopak vyzdvihovat "JÁ" DUCHA. Je potřeba vytvořit vnitřní dialog komunikace a obeznámit obě "JÁ" se změnami, které se blíží a které jsou doslova za dveřmi.

Tělo poté jako celek bude připraveno na fázi finálního VZESTUPU. Toto je možné provádět několika způsoby. Nejčastěji zklidněním a meditací. Rovněž vydatnou relaxací a zapojení se do hledání informací o tomto všem, kdekoliv se jen dá. Vůbec se ničeho nebojte, vše bude v lásce a pochopení sebe sama a tak, jak má být. Tento proces, kterým lidstvo zakrátko projde, nás uvede natrvalo k poznání sebe sama a trvale nás zařadí mezi světelné obyvatele Univerza. Země a lidská společnost trvale vzestoupí.
 

DeletedUser33829

Guest
[SPOIL]Dočetl jsem se, že je tu reklama na alkohol, to i když chci zajít na stránky pivovaru, tak se mě to zeptá, jestli mi bylo už 18 let. Tak už chápu proč se to jmenuje z jiného soudku.:D

[SPOIL]
Mě to nedá :D
Shedde jsem ráda,že Ti stojím za tolik vět a moc mě těší,že Ti až tak moc ležím v žaludku. Koukám,že psychologa by jsi mohl dělat taky,takový rozbor mé osobnosti....no klobouk dolů :DAno mám možná občas tendenci se pohádat,holt není každý den růžový,ale Ty máš potřebu se hádat každý den.

Jak už jsem jednou psala a k mému překvapení jsem na to měla dost kladný ohlas, tak to musím napsat znova.Je mi Tě líto :)
[/SPOIL]
Vážená Fénixi, žádného psychologa, stačilo prognostika, protože jsem psal hned na začátku tématu jaké to tu bude.:mocking
Víš, problémem tohoto fóra (nemyslím jen tento topic) je ten, že jakmile jsou ti, jenž mají větší pravomoci součástí, kde zaznívá více úhlů pohledů na věc, tak je ten jejich preferován, načež ostatní, kteří s nimi nesouhlasí maximálně fórum čtou a nemají zájem psát, důvodů může být více (nálada, čas, zájem atd.). To by ještě nevadilo, jako spíše to, že pak ti co zůstanou, tak mají potřebu používat bombastická slova jako každý, všichni, většina, ostatní (jak mám úsměv na rtech, když pavouk a Habrton se zaštiťovali ostatními hráči, a že od nich dostávají podporu či si na druhého stěžují... hrdinové se poznávají za zády). Asi bys nikdy nešla hrát fotbal s tím, že protihráči rozhodují co je a co není gól.;) Krásná písnička od Rudy z Ostravy byla smazána, jen protože na konci byla sbírka na pomoc postižené holčičce, později tu bylo porušeno v souvislosti s jedním účtem hned několik pravidel (nejde mi o pravidla, ale o principy), kdyby tu dal někdo jiný pivo, tak by to neprošlo a taky to raději nikdo otevřeně zde nepíše, jen mimo fórum. Jak řekl Stalin „Kádry řeší vše“. Kdyby v DK Týmu byli jiní lidé a pravidla stejná jako dnes, klidně by tu byl otevřený topic Moravy a tento by tu ani nebyl.
A tak z něčeho co se tváří jako že diskuze, je pak akorát hlásná trouba jenom jedné věci, kdo napíše něco jiného, ten se hádá či provokuje automaticky.;) A tak já se bavím a někteří (ne všichni) se vztekají, že tu nemají klid, protože nečtou jen to co by se jim líbilo.
Jak už jsem psal v Jarmarku, když mi tam bylo vmetáno, že se s každým hádám, teď každý den (ani tu každý den nejsem), tak už tam jsem psal, že většina co chodí na fórum, že jsem se s nimi nehádal. Popravdě a upřímně mi tu připomínáte jednu menšinu, která chodí v deseti na jednoho a myslí si, jak je dobrá a ve většině.;) A možná na toto by sis (a nejen Ty) mohla vzpomenout, když tu děláte hon na Shedda a vzájemně se oháníte svými nicky navzájem.:DKdo je tu pak v opozici?:scratchVždycky čte více lidí, než píše.
Upřímně, když vím, že někteří nejsou schopni diskuze a konfrontace názorů, ale píší pořád dokola jednu a tu samou písničku a píši (i) blbosti, tak kníže pán spí, ale mi to nedá, abyste usnuli na vavřínech a poklepali jste jací jste borci. Doteď tvrdím, že některé názory, které jsou tu propagovány jsou stejné nebo velice podobné u různých sekt. Rozhodně nezastáváte názory všech či většiny, kterými se tu tak často zaštiťujete.
Uvedu jen pár příkladů:
Indigové děti? Tak jediný přínos beru jen to, že jsem se o něčem takovém zde dozvěděl, dále přínos nulový, sám jsem si to hledal na netu a četl jsem několik článků ohledně tohoto, co stránka, to jiný procentuální počet dětí, které mají být indigové, už tohle svědčí o (ne)věrohodnosti, i když zastáncům to pochopitelně nevadí. Děti jsou stejné, jen mají více informací a nové prostředky jak trávit čas oproti minulým generací, ale nejsou odlišné. Zrovna v úterý u nás bylo doma pět patnáctiletých holek, protože mají dělat projekt do dějepisu, tak jsem jim s tím pomáhal a jsou to naprosto normální holky ve svém věku. Jaká by byla pravděpodobnost narazit na neindigových pět dětí naráz, jestliže jich má být okolo 95 % (všude to psali jinak)?
[SPOIL](100*99*98*97*96)/5!= 1: 75 287 520

Tak to mám tedy štěstí, oproti tomu je vítězství ve Sportce tutovka (cca 1: 6, 9 mil.)

Anebo neumím děti rozeznat, anebo prostě jiní lžou.[/SPOIL]

Taky byly zajímavé i některé články, ale píší se v nich někdy blbosti, četl jsem část o Sfinze, kterou dával myslím že Biblos a nechápu argument, že leží na 30° s. š. a téměř 30° v. d., téměř není přesně, ale hlavně poledníky jsou všechny stejné a nultý, který prochází Londýnem byl stanoven někdy v pozdním novověku, v raném nultý poledník procházel někde v oblasti Kanárských ostrovů nebo Azovských, staří Egypťané takové označení určitě neměli a ani kdokoliv jiný, protože už nevím jestli to neměli stavět mimozemšťané dle toho článku. Některé argumenty jsou fakt dětinské, ale je to jak s Nostradamem, kterého jsem několikrát vzpomínal, protože si s tím může člověk kroutit tak, jak se mu zachce a dotyční především chtěji, že to tak bylo a to je taky potřeba brát v úvahu.

Taky by mě zajímalo, jestli ty články jsi celé četla, protože ať sem přímo kopírované či vložené formou odkazu byly některé hodně dlouhé, o dost delší, než co píši já, tak jestli ty články plné hypotéz a domněnek čteš, když Ti délka mých příspěvku vadí?:)

[SPOIL]
Milý Shedde, a přesně takhle to vždycky začíná. Přijde jeden samozvaný mesiáš a vykřikuje, že ta jeho víra je ta jediná pravá a všichni musí jednat podle jeho příkladu.Ti kdo s ní nesouhlasí jsou v lepším případě neschopní chudáčci v horším případě bytosti, které nemají právo na existenci. A je úplně jedno zda to hlásají ve jménu jednoho, či více bohů; v rámci všeobjímající matky přírody; z čistého ateizmu; nebo ve jménu filozofického materialismu a vědeckého pokroku vůbec; nebo protože vědí, že nás spasí mimozemšťani. Konce jsou vždy stejné, holokaust, náboženské války, sektářské sebevraždy za dohledu FBI; sebevražedné útoky nebo zavírání duchovních a věřících na dvacet let do uranových dolů. Příčina je vždy stejná, neochota akceptovat právo na náboženskou svobodu druhého. Nikdo netvrdí, že by jsi měl jiný pohled na víru přijmout, ale měl by jsi ho alespoň tolerovat, místo aby jsi hlásal svoje dogmata a přemlouval ostatní, aby je přijali. Zamysli se na tím. Nejde tu o argumentaci, jde tu o svobody a práva ostatních. Víra je čistě soukromá a velmi niterní záležitost a kdo jsi ty, aby jsi jim do toho mluvil?
[/SPOIL]
Celkem pěkná esej, i když esej má otázku na začátku, ne na konci, a pak sis na tu otázku odpověděl na začátku a měl sis to co jsem tu psal tenkrát přečíst pořádně, ale není to poprvé, kdy můj příspěvek interpretuješ jinak, než jak já zamýšlím. Jen nevím, kde je chyba.:(

[SPOIL]
Tak u tebe je Shedde nedůstojný prázdný pojem, takže žádný problém... :mocking

Takže i po dvou mých prosbách, několika jasných vyjádřeních od Fenix, Biblose nebo Habrtona a dokonce pavoukově zásahu si Shedd píše pořád ty samé hovadiny uraženého egocentrického studentíka bez špetky náznaku myšlení a rozumu, navíc stále mimo téma tohoto vlákna. A dokonce přesně dodržel můj předešlý výčet a souhrn obsahu jeho příspěvků... :cool
Nemá smysl to řešit, Shedd si bude okecávat to svoje, i když ho nikdo nebude brát vážně a určitě i po tom, co ho nikdo nebude poslouchat. Aspon že umí psát na klávesnici, když už nic jiného, alespon něco...
A vzhledem k tomu, že já jsem tady asi poslední bláznivý idealista, který na to blábolení skutečně reagoval, tak jdu na to, co jsem předeslal: řešení Fenix... ;)
[SPOIL]Poslední nesmělá prosba:
Bud tak hodný a ušetři nás svých úžasných postřehů, jaký jsem já a všichni další zde ...píp..., co všechno kouříme, případně fetujeme a jak jsi sám úžasný, krásný a geniální. To už je nuda tak na pátou a já zvracel naposledy asi 5 let zpátky po kámošových narozeninách a opravdu si to nechci zopakovat...
Když je mlčeti zlato, tak jdi zbohatnout a neotravuj nás všechny svými žvásty...
Děkuji mockrát... ;)[/SPOIL]
[/SPOIL]

Z Tebe mám největší srandu, ty jsi demagog non plus ultra, celé měsíce pořád píše jen jednu báchorku stále dokola, nic konkrétního, jen omílané paušální fráze, ale podle tebe to dělám já a pajclin, na ty žraloky nezapomenu, to Tě pajclin setřel dobře, i když chalpec si to nepřizná. S Tebou jsem se dostal do křížku už v sekci světa 34, kdy tam nějaký hráč psal, že někoho obsadí, ale já jej mezitím přebral a Ty si se do té diskuze vložil, a že na světě nehraješ a nejsi blázen, hlavně že tam hraješ a dokonce doteď, ale to už je dle tebe přece tvoje vlastní věc. Na toho Gobblese, kterého tak srdcervouce zmiňoval (a vzpomínání nacistů vadí jen, když o nich píši já), tak ten důkaz jeho konkrétního projevu a podepření, že lhal jsem se nedočkal, tak jako všichni mlčky přešli citace ze samotné Bible, které jsem vkládal jako konkrétní důkazy, na to se nikomu nehodilo odpovídat, ale to už neplatí, když se zaštiťuješ druhými vůči mě, ty jsi borec, jako ti z Chánova. Dokonce i Rudé Khmery zmiňuješ, co ti mají společného s tím co se řešilo? Ale jistě jsi na ně expert jako na všechno, že se tím oháníš. Věčně ukřivděný, že se do něho navážím, ale ty tvoje neustále impertinentní narážky jsou nejvíce urážející, pořád vyčítáš něco, co v první řadě děláš ty sám. Takže žádná odpověď na to na co jsem se ptal, jak nepřekvapující a o Rudých Khmerech víš určitě prdlajs, koho tu zmíníš příště? A moc povedený Churchill, káže o svobodě, zjisti si jaký měl vztah k Indům, když několik let žil v Indii a pracoval pro britskou korunu, dále operace Nemyslitelné, k čemuž se veřejně VB přiznala až v devadesátých letech Ti taky asi nic říkat nebude.
Ty jsi prostě jenom trubka co pořád křičí a ani jí to moc dobře nejde, druhý Spasitel z Tebe nebude.:dunnoMohl by ses živit jako:clown.
Těší mě, že si připiješ, když jsem tě několikrát vytočil a překroutil jsi můj názor o věřících a podsunul, že jsem psal, že to jsou feťáci, tak si myslím, že byste mohli si udělat sraz do hospody, napíchnout sud Fénixe a ťukat si na zdraví a na vaše zdraví! Svoje si ničit nebudu. A ještě si přibalit i zelí. No, co, Biblos četl, jak je dnešní doba zkažená. Tam vám do toho nebude nikdo kecat s kým nesouhlasíte. A akorát se pourážíte maximálně sami, anebo se poklepete po ramenou.:D:great
[SPOIL]
Jsem tu zmíněn, jen jednou, konečně si mě Shedd na fóru tolik nevšímá :D

Cti otce svého a matku svou, já ho ctím, kde máš důkaz, že ne? Nikdy mi neřekl, že nesmím věřit, jen to neříkám před ním veřejně ;)...navíc nečekám na ekonomickou svobodu, já klidně budu potom na ulici a bude mi to jedno :rofl, jen chci klid pod rodinou střechou ;)

A pro křesťana je nejdůležitější první přikázání, ale to ty nikdy nepochopíš :hi
[/SPOIL]
Kde mám důkaz? Copak sis v Jarmarku na něho nestěžoval?:D Tedy pak záleží co si představuješ pod slovem ctít.
Nedělej ze sebe hrdinu, že půjdeš na ulici.:( Posledně jsi psal jinak ohledně ekonomické svobody/nezávislosti.
No jasně, že první přikázání je nejdůležitější, když je první a pojednává o Bohu, bez něho by to nemělo přece smysl, na něm to stojí. Ale jsou důležitější body a normy.
Ale to víš, já to nikdy nepochopím. Pochopit křesťanství je přece jen pro vyvolené, ne?:D Církev v minulosti razila, že ne každý by měl všechno vědět, dodnes je známé přísloví Quod licet Iovi, non licet bovi. Tak víš, já jsem ten volek, co mu to není dovoleno. Ale i přesto mi pořád připadá vtipné, že mě poučuješ o těchto věcech Ty, který nejsi pokřtěný, a který v kostelech, na mších strávil nejspíše méně času jak já.:pardon
Chtějí nám obnovit povinnou vojnu, tak se z ní můžeš případně ulít díky křesťanství, tedy v posledních letech povinné vojny to šlo.

[SPOIL]
V podstatě je deset přikázání tak nějak určitý mravní kodex, pro nevěřícího jsou samozřejmě první tři přikázání z jeho pohledu nemístné, ale ostatní mají v přeneseném významu obecnou platnost.
[/SPOIL]
Musím Tě upřesnit, podle mě pro nekřesťana pozbývají smysluplnost hned první čtyři přikázání. První tři pojednávají o Bohu, čtvrté o svátcích, které vytvořilo samo křesťanství, když nebudu křesťan, tak nebudu mít ani jejich svátky, tak co je mi do toho co mám ten den dělat. Když tu píšeš o mravech a obecné platnosti, tak si myslím, že většina lidí za žádný hřích nepovažuje, když v neděli pracuješ, spousta lidí v neděli pracuje na zahrádkách, Ty sám chodíš do práce v neděli, jak i jiní lidé a považuješ to za nějaké mravní porušení? Na Velký pátek se nemá pracovat s hlínou, jinak do roka umřeš, před několika lety jsem na Velký pátek kopal na zahrádce a neumřel jsem, Bůh není všemocný.:D
Vím o jedné ženské, která je silně věřící a hledala práci a šla na pohovor dělat kuchařku v restauraci, když jí řekli, že by musela chodit do práce i v neděli, tak to odmítla.
Ruku na srdce, kolik lidí považuje za nemorální pracovat v neděli? Spousta křesťanů pracuje i v neděli a málokdo by odmítl práci, pokud by neměl na výběr, proto že po něm chtějí jít do práce i v neděli, to jen zelí999 tu má kšandy 2 metry vysoko, že půjde na ulici.
Na toto existuje spousta knih o tom jak křesťanství mělo vliv na ekonomii (ať vytvoření desítek nepracovních dnů v roce či vtah k půjčkám atd.) a spíše se jednalo o negativní zásahy.

Zbylých 6 přikázání řeší vztahy mezi lidmi, ať společnosti s křesťanstvím či bez nich je víceméně vždycky uznávala, jenom aby to někdo neprezentoval, že je to díky křesťanství, takové body platily i před nimi a bez nich. Křesťané přece rádi kopírovali, Vánoce si vytvořili 25. prosince, protože Římané slavili největší svátek v roce, Den boha Slunce, Velikonoce jsou jen křesťanský obal na původní pohanské svátky, které chtěla církev vymýtit, ale když to nešlo, tak si na to dali vlastní hábit.

Celkově nemluv o morálce s křesťanstvím, tomu náboženství nevadilo otroctví, dokonce z našich dějin se dochovalo, že sv Vojtěchovi (který de facto spáchal sebevraždu, kterou křesťanství odsuzuje, ale on se stane svatý), že mu otroctví nevadí, jen když křesťanský otrok je prodáván nekřesťanovi, navíc ve středověku křesťanství sloužilo k legalizaci mnoha zločinů, a pak proč se dívat jen na historii, dával jsem zde několik úryvků ze samotné Bible, na ty nikdo zde ze křesťanů nijak nereagoval, copak se to nehodí, zato Desatero tu řešíte. Ale tak aspoň, že křesťanství neaplikovalo při bohoslužbách rituální vraždy, jak jiná náboženství, ale rozhodně pro mě křesťanství není synonynem pro morálku, dobro, pravdu, svobodu atd. s čím se tu někteří zaštiťujete, morálka křesťanů byla vždy vyčůraná, i když je to bagatelizování a za všechny prohřešky můžou vždy jen ti druzí. Mrzí mě, že jsi mi neodpověděl na to na co jsem se Tě ptal v OZ už někdy v srpnu.

Lidé jsou pořád stejní, pavouk má problémy určit příčinu a důsledek, Samuel Elánius mě nechápe, Biblos má v zásobě sbírku bonmotů a lidových rčení.
Biblosi, škoda, že jsi sem nedal něco o dalajlámovi, musím říct, že mi to přišlo zajímavé, i když je duchovní, že tu založíš téma o víře a cituješ marxistu. Když si člověk vezme a zjednoduší, tak ten Buddha byl takový hledač poznání pravdy, zato Ježíš Kristus jako borec co všechno ví.:D Takže co se divit, že jeho zdejší následovníci se taky tak chovají. A taky se zde sešlo hned několik historiků, kteří tu poučují dokonce o historiografii, ale pak to nikam s myšlenkou nedotáhnou, jenom si postěžují, aby sami historii mohli prznit. Tedy tady se nám rodí historikové.
Jediná novinka, že až potkám příště Edelweisse, tak bude mít na hlavě asi svatozář.

[SPOIL]
Papež Ferko je veľmi rozumny papež,asi to najlepšie čo do teraz bolo.
[SPOIL]Momentalne sa snaži kráčať z dobou,to že uznal teoriu velkeho tresku,viac menej spochybnil bibliu v podstate,toto by som ešte bral,evoluciu nezastaviš.
Ale braniť rovnakopohlavne zvezky,jeho vyjadrenie začleniť ich do spoločnosti ,aj cirkvy,to je na mna silna kava.
Nemam vobec nič proti homosexualom,lezbičkam,je to ich vec,ale v pohode to začleniť aj do cirkvi,"poprieť" staročia staru bibliu a jej učenie,je dosť silna kava,hlavne na tom je založena biblia,na rodine,otca-matky a podobne,čo bude najbližši krok? celu ju prepíšu? nechapem fakt.
Inak,ako sme si písali na tema biblia,boh,papež na druhej strane indigove deti,plejadania,mimozemstania,minule som nad tym dosť dlho premyšlal,je uplne jedno,kto čomu veri,skumal som to,čo bežnemu človeku dava viac,dal som si na jednu stranu klady a zapory jedneho,aj druheho,jednoznačne mi vyšlo,že učenie biblie ma ludsky,duchovne velmi daleko od faktov ktore mi vyšli,nemam problem tie fakty doložiť a vysvetlit,aspon bude tema na rozhovor ;).[/SPOIL]
[/SPOIL]

Zde je velký rozdíl právě u papeže. Taky si myslím, pajcline, že kámen úrazu je hlavně v tom, že texty ze kterých vycházejí všechna tři monoteistická náboženství z Blízkého Východu, jsou staré 2 až 3 tisíce let a za tu dobu se lidstvo posunulo dopředu a to v porovnání s předchozím vývojem mílovými kroky. Bylo toho hodně nového objeveno, zjištěno o světě a vesmíru a není to tak přesně jak se píše v Bibli.
Jenže zde je právě ten problém a proběhlo to i tady, že někteří jsou schopní Velký třesk a evoluci pořád zatloukat. Další tvrdí, že Bible píše přesně právě o tomto a tvrdí, že Bůh stvořil Zemi za 6 dní a vesmír je starý 6000 let, protože se nepíše, že je to pozemská datace. Jen ale mimo vesmír čas neexistuje a dle současné vědy den trval na vznikající planetě opravdu jinou dobu, než dnes, rotace byla rychlejší, takže to by pak těch tehdejších 6 dnů bylo dnes ještě méně, což je ale opak, toho co tvrdí věda, takže jim to nijak nepasuje, ale třeba si najdou ve vesmíru nějakou planetu a podle ní to budou řídit. Ale to je taky blbost, ale oni jsou schopni se chytnout všeho co se jim bude hodit, tak jako tonoucí stébla.
Důvody papeže Františka můžou být různé, do hlavy mu nevidím. Jenom se obávám, aby jej příznivci starých názorů v církvi za chvíli neoznačili za oportunistu.
Ale ať má důvody jakékoliv, je to každopádně známka, že je schopen a ochoten přijímat vědecké poznatky.
Když si to vezmeš a psal jsem to v tomto topicu, filozofické výklady opírající se o božstva byly vždy u moci už od starověku, ty které nepočítaly s nadpřirozenou entitou byly potlačovány a to už ve starověku, není to jen doba vlády křesťanství. V posledních dvou staletí se karta obrátila a někteří věřící si začali hrát na ubožáky a neviňátka, ač do té doby se i mezi sebou upalovali.
Doufám, že papeže k tomu vede vlastní vůle, a že tomu co dělá věří z vlastního nitra a považuje to za dobré, správné a pravdivé a nedělá to z populismu, aby se zalíbil.
Někteří tu ze mě udělali bijce věřících, ač jsem tu už taky psal, že třeba nesouhlasím s těmi co tvrdí, že církev je nejstarší teroristická organizace, nebo že by církev měli rozpustit.
Nejde tu o to, jestli teorie Velkého třesku a evoluce vylučuje či nevylučuje Boha, papež je určitě věřící, ale o to, že papež dává jasný signál, že mu jde o skutečnost a pravdu a neutápí se v několika tisíc let starých textech, které by doslova citoval.
Osobně, za sebe, pokud nebude nikdy mluvit do politiky, tak má mé sympatie. Problém církve, alespoň u nás, je ten, že kecá do politiky jako kardinál Dominik Duka a to o čem jsme tu už psali, že i přestože většina lidí do kostela nechodí, tak ji i nevěřící živí, do toho se zajímají o majetky, za různé úkony si účtují poplatky a ještě vybírají peníze a pořádají sbírky (tím nemyslím na charitu, ale i na sebe sama) a církev je svatá organizace, chyba je jen v druhých. S takovou si sympatie nezískají.
Na webu proti proudu jsem kdysi četl jakýsi článek, kde se právě autor navážel do evoluce, kterou označoval za víru, nikoliv vědu, a snažil se v článku dokazovat, že je chybná a klasické náboženství má pravdu. Ale to obdobné se odehrálo přece i tady v tomto topicu a teď samotný papež těmto věřícím vypálil rybník.
Kdyby církev měla takových představitelů více, provedli za sebou pořádnou sebereflexi a změnili své chování, pak by církev třeba i málokomu vadila. Jenže to mnozí lidé v ní nejsou ochotni udělat a svými činy a slovy si sympatie nezískají a tím myslím i ty diskutéry odsud.
Myslím si, že papežovi jde o pravdu jak svět vznikl a formoval se, jenže někteří to už našli v Bibli a přijímají to jako dogma. A právě v tom je rozdíl, nejde o teorii, ale o to, jak s ní nakládají, a kdo to nechápe, tak chybu má u sebe, protože oni se nemýlí. A tady jsme toho byli taky svědky.

Pajcline, nějak jsem se rozkecal, klidně sem něco dej na čtení, od Tebe vždy vítáno.:great

Vím, že jsem posledně psal, že se tu neobjevím, ale lidi lžou.[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
[SPOIL]
Potvrzeno! Lidská tkáň nyní mutuje! Vědci s Nobelovou cenou mluvili




Zcela šokující výpověď unikla z přísně střežených kuloárů vědeckého týmu, kterého součástí jsou i mj. 2 vědečtí pracovníci, držitelé Nobelovy ceny za výzkum Uhlíku, lépe řečeno tzv. Graphenu. Konkrétně jde o izotop Uhlíku 666, (základem je Uhlík 12), ze kterého jsme z velké míry složeni jak my sami, tj. celá lidská bytost, ale je i podstatnou částí všeho, tedy, "celé hmoty" ve vesmíru. Našel jsem i perfektně korespondující videa na youtube. Vše do sebe začíná krásně zapadat. Princip je v tom, že se přišlo na to, že to, co se nyní děje na Slunci a to, jak se nyní mění sluneční vyzařování, přímo uskutečňuje na subatomární úrovni kompletní přeměnu a mutaci naší lidské tkáně. Děje se to právě teď. Objevili se fascinující a další naprosto úžasné souvislosti s právě probíhajícími změnami reality Země a jejího přechodu z 3D hmotné dimenze do 5D vyšší světelné reality prostřednictvím kvantového skoku lidského i kolektivního vědomí.

V týmu pracovali i Andre Geim a Konstantin Novoselov - oba University of Manchester - UK. Součástí týmu bylo i cca. 7 dalších vědců. Oba tito jmenovaní získali Nobelovu cenu za výzkum vlastností Uhlíku. Co je však skutečně šokující a pro mne vskutku velmi uklidňující, že se přišlo na to, že sluneční vyzařování nyní kompletně mění uhlíkové struktury, ze kterých jsme jako lidé konstruováni. TO JE FASCINUJÍCÍ !. Přesně se však neví, která složka světla ze Slunce za to může. Objevili se dohady na to téma, že ikdyž se člověk straní slunečnímu svitu, přesto probíhá ona kolosální, zásadní a krásná další (r)evoluční změna tkáně a tím i celé bytosti.

Dochází nyní k doslova rozpouštění těchto starých uhlíkových struktur a nahrazování jejich spojení strukturami Uhlíku "vyššího" řádu. Tento nový vyšší Uhlík vykazuje na jednu stranu velmi nestálé chování, protože se neustále přeměňuje na jiné stabilnější struktury a prakticky ho údajně nelze nijak extrahovat, ale co způsobuje je to, že se lidské tělo dokáže napojovat na multidimenzionální brány mezi dimenzemi a vyššími duchovními sférami za plné podpory viditelného světelného vyzařování. Byly uskutečněny i jisté pokusy s velmi úžasnými výsledky.

Tento fakt rovněž vysvětluje vyzařování i tzv. "svatozáří" nad hlavami tzv. "svatých lidí" v minulosti, které bylo rovněž zdokumentováno. Jisté prameny rovněž uvádí, že přeměnu nižších forem Uhlíku na vyšší formy rovněž způsobuje a urychluje i účinek rostoucí úrovně lidského vědomí. Přišlo se na to, že čím je úroveň lidského vědomí vyšší, tím je přeměna nižších forem Uhlíku na vyšší formy rychlejší a markantnější. Přirozeným doprovodným jevem je přítomnost světla jako tzv. zůstatkového a průvodního jevu a energie .Toto světlo, v první fázi neviditelné, se uvolňuje nyní již z nás všech, a mohutní.

Toto mi opět krásně zapadá do konceptu Světelného těla, obor, který nyní studuji. Dávní mudrcové dále hovoří o tom, že uhlíková forma, tedy ta vyšší "světelná" není však posledním vývojovým stádiem. Objeví se částice "hmoty" - v té chvíli již dále zmutované uhlíkové tkáně, která bude jevit 100% světelné příznaky bez účasti hmoty jako takové. Doslova "zhmotnělé světlo" na bázi křemíkových vzácných sloučenin. Je to přátelé kompletní změna fyzického těla za plného vědomí do podoby krystalického těla tzv. "Světelného těla" celé lidské bytosti.

Pokud jsem měl možnost číst výpovědi levitujících lidí z minulosti a nebo těch lidí, kteří je viděli a měli příznaky tzv. "svatozáře", shodují se ve spisech v jednom. Je to neskutečně příjemný stav vědomí. Oni prohlašují, že kdyby lidé věděli, jak je to nesmírně jednoduchý proces, určitě by bylo mnoho takových např. levitujících lidí, ale i lidí s podstatně jinými fenomenálními schopnostmi, které se startují okamžitě, jakmile dojde k prolnutí a napojení vědomí lokálního na vědomí kolektivní.

Je to stav vědomí, který umožňuje za plného vědomí procítit naplno napojení na vědomí kolektivní. Lidská bytost se tímto vlastně stává bytostí božskou - světelnou a probuzenou. Pochopitelně s tím jdou ruku v ruce jisté fenomenální a další schopnosti, které jsem již nastínil, a které jsou rovněž písmem a i svitky zdokumentovány (chůze po vodě, levitace, teleportace, jasnosluch, jasnovid atd..). Cítím a vnímám tady neskutečně dokonalou souvislost těchto věcí.

Jsem rád, že jsem na tento druh informací narazil nezávisle na mém bádání a především osobním prožívání. Je to něco neskutečného. Veškeré tyto věci nyní rozebírám podrobněji na mém webu: 3d5d.cz. Líčím tam především moje vlastní zkušenosti s tímto procesem. Cítím, že globálně se změny na populaci, mohou udít doslova každým dnem. Opakuji, že jde o zprávy velmi pozitivní a z hmoty člověka v podstatě "osvobozující". Ovšem musím tady upozornit na jednu závažnou věc. V žádném případě se tady nejedná o nějaký "ÚNIK PRYČ". To v žádném případě. Dostáváme nyní všichni možnost totální změny sebe sama. Máme obrovskou příležitost projít jedním z nejnádhernějších a dalších (r)evolučních kroků Univerza. Je potřeba především sladit všechny složky sebe samého. Ve finále však volba, jak to prožijeme, bude opět na nás samých.

Lidská bytost je velmi komplikované "zařízení". Všichni jsme doposud žili v dokonalém dogma hmoty, jako jediného našeho domova. Žili jsem doposud v jednom velkém bludu. Naši nevědomost dokázali zneužívat mnohé spolky, sdružení, církevní organizace a ideologické systémy. Jenže nastal čas uvědomění, probuzení a cesty za světlem v nás. Světlo se u mnohých z nás může projevit masívním způsobem doslova každým dnem a to již od prosince roku 2012.

Je nesmírně důležité se alespoň na chvíli zastavit a uvědomit si sebe sama. Vědět a trochu se alespoň zajímat o to, že v nás jsou v podstatě 2 samostatné bytosti. 1.) "JÁ" lokálního vědomí - EGA - fyz. těla a za 2.) "JÁ" DUCHA. Vše se krásně mísí do jednoho "JÁ"...




TZV. SKUTEČNÉHO A ABSOLUTNÍHO A JEDINÉHO "JÁ" - právě teď a právě tady.




Oběma těmto JÁ musíme však dodávat vydatnou "potravu". Touto potravou je především dialog a komunikace s cílem je obě zesouladit. Ano, přesně tak, klidný vnitřní dialog, kdy není dobré odstavovat EGO - nezapojovat ho a naopak vyzdvihovat "JÁ" DUCHA. Je potřeba vytvořit vnitřní dialog komunikace a obeznámit obě "JÁ" se změnami, které se blíží a které jsou doslova za dveřmi.

Tělo poté jako celek bude připraveno na fázi finálního VZESTUPU. Toto je možné provádět několika způsoby. Nejčastěji zklidněním a meditací. Rovněž vydatnou relaxací a zapojení se do hledání informací o tomto všem, kdekoliv se jen dá. Vůbec se ničeho nebojte, vše bude v lásce a pochopení sebe sama a tak, jak má být. Tento proces, kterým lidstvo zakrátko projde, nás uvede natrvalo k poznání sebe sama a trvale nás zařadí mezi světelné obyvatele Univerza. Země a lidská společnost trvale vzestoupí.
[/SPOIL]
Můžu se zeptat na zdroj? Možná jsem ho někde přehlédl, pokud ano, tak se omlouvám, ale mrknul bych se třeba ještě na něco dalšího...
 

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Opravdu je to zajímavé. A moc hezky napsané... :hi

Ale jistě stačí navštívit WWW.wmmagazin.cz sice budeš muset dost hledat.
No musím říct, že se to čte zajímavě, ale toto je jedna z věcí o kterých prostě nevím, co si myslet. Takových věcí je asi hodně a i otázek kolem více témat, které tam jsou, bude hodně... Uvidí se... :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru