• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 26

DeletedUser30359

Guest
díky draku,
já nevim ale nechce se mi tvořit novej nick. začal sem jako Just Bull a to že sem změnil z určitých důvodů nick na forum sem línej ho měnit ;)

jen škoda že ty tu už nefrčíš
 

DeletedUser

Guest
Bravo velký náboráři

Tak jsem se nemýlil, už je to tady, Horalka221 je už ve vašem náručí, neomylný a kvalitní nábor Myšpulína se zase projevil. Jak dlouho vám donášel? On je tam pohlavím muž a hlavně mě to nepřekvapuje, ale očekávám ještě někoho z vedení, že k sobě přetáhnete. Ono to je vlastně trendy, nač se namáhat, když se dá všechno nějakým způsobem koupit, nebo domluvit, nebo podrazit. On možná název Divoké kmeny svádí k tomu, že je všechno dovoleno, Bohu dík, já si to nemyslím. Podle mě jsou určité hranice a říká se jim morálka, asi v Alone neznámé slovo, což mě ani nepřekvapuje. Ještě, že tu máme přísloví, že "Pýcha předchází pád" a "Kdo s ohněm zachází, ohněm i schází".
Přeji hodně úspěchů se zrádci, jen moje babička říkala, kdo zradil jednou, ten zradí vždycky, tak jen aby ti Myšpulíne tyhle lidi vydrželi. Je mi jasné, že koukáš jen na počet vesnic a jejich umístění, jen aby jsi se nepřepočítal.
 

DeletedUser18868

Guest
Proč by měl někdo donášet? K takovému hraní se může snížit je ten hráč co DK hrát neumí a nebo se chce někomu zavděčit. Což u nás opravdu potřeba není.:king Tato hra je o vítězství a k tomu je potřeba získat dobré hráče. Proto takový výběr!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser30960

Guest
Ale copak jaromirbe? Dayaros dostal po ústech za ty jeho pyšné kecy a ty tady pořád pláčeš, že ALONE prostě jako jedinec neporazíš? Když jdou dva, tak jsou to srabi? U nás se tomu říká týmová práce ;) Je ti jasné, že jsi další na řadě a do konce března tu nebudeš. INNO ti udělalo s29, ale ty stejně budeš dál kopat kolem sebe a brečet, že na vás chodí skupiny "srabů", kteří narozdíl od vás umí hrát týmově a vy se nejste schopní vzmužit. Dayaros nechal spoluhráče padnout, aby si zachránil vlastní zadek, viz ty barbarky co zabral uprostřed matúška. úplně jsem si to ze zástupu vychutnával a ty příchozí podpory... Ne že by poslal svoje vojsko, když byl daleko od hranic, on nechal vybíjet cizí, takže to vlastně byl zrádce :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Mladý muži

Rocketmanne, dovoluji si tě upozornit, že věk, který uvádím na svém profilu je můj skutečný a tak si vyprošuji, aby jsi mě nazíval posměšně zdrobnělinami, myslím si, že na toto by měl už reagovat suport (správce fora), nevidím důvod proč bych se měl nechat zesměšňovat zde na foru. Mezi náma mi od tebe vadí i tykání, je pravděpodobné podle toho jak se vyjadřuješ, že je mezi námi více jak generační rozdíl, ale zase mě to od hráče kmene ALONE tak moc nepřekvapuje, co je slušnost a morálka je vám zcela cizí,
Jinak bych tě chtěl upozrnit, že nejsem ani Dayaros, ani LowPink, kteří to bohužel při druhé hromadce položili, já zatím vesnice mám a nemíním se pokládat.
Jen bych chtěl vědět kde tu brečím, zatím se mi podařilo dát nejméně 3 kmeny dohromady a společně se bráníme vaší agresi. Možná někteří hráči odpadají, to se stává, ale ani u vás to není zas tak úžasné. Nekřič Hop, dokud si nepřeskočil. To, že vám chybí pokora jsme si všimli už dávno, o to více jste sebevědomí, tak hlavně aby vám to vydrželo, jak jsi tvrdil, že už máte svět vyhraný a jak zametete se všema okolo, jen aby to těm okolo nedošlo a neopřeli se oni do vás. Třeba jak jsi psal, že Hooligans by si bez vás nedokázali poradit ani se Zombie a jak pak vymetete s A few, kteří teď proti sobě nemají pořádné protivníky a jen díky tomu se jim daří získávat vesnice. Ty jsi neskutečně sebevědomý mladý muž, ale ona Pýcha předchází pád.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
V kmenech je bez ohledu na věk obecně zavedeno tykání, i když výjimky existují. V kmenu mi také tykají hráči, kteří by mohli být mými vnuky a zde tomu není jinak.

Upravujeme a trestáme věci, které jsou obecně urážlivé, když jsi pocítil jako urážku to oslovení, upravil jsem to. Jinak určitá míra "špičkování" a vzájemného provokování v mezích slušného vychování sem jaksi patří.
 

DeletedUser30359

Guest
kluci já nevim že máte tomuto člověku pořád tendenci tu odpovídat. dyt to nikam nevede a ani mě to po pravdě moc nebaví. pokud je to smysluplná debata proč ne, ale tohle......

tenhle člověk hraje anonymní onlinovku a chce aby se mu vykalo. to už samo osobě něco značí.
každých pár dnů tu něco sesmolí co nemá hlavu ani patu. já nevim jestli je to komplex, závist, nenávist nebo co to je ale k člověku co chce aby se mu vykalo to nějak nepatří.

no když už nevychází osočení kmene, tak napadne konkrétně osobu, když nevyjde ani to tak do toho začne psát haluze o spojencích. možná je to právě tím věkem (který nemůžeme ověřit) nebo osobní arogancí že si myslí že takhle napsaná haluz může něco změnit a že když bude cpát okolí nepřetržitě šprejli do hlavy tak z nich udělá jitrnice.

jen sem zvědavej jak zde tento moralista okomentuje situaci kterou se předpověděl a která se začíná dít. a to že se mlýn se swatem spojí a bývalí hráči swatu začnou papat své bývalé "kamarády" soukmenovce, kteří byli a budou hození přes palubu aby vyvolení mohli vyrůst. Taže milý Jaromíre (jelikož sme si nepotikali začnem si klidně vykat) pozorně sledujte složky hráčů swatu co na ně nevyjde pozvánka. Ale určitě se to bude dát zdůvodnit že nebyli dostatečně aktivní, nebo že už nehrajou. no bodejd by hráli když my je nevememe a proti novému kmeni nemají šanci :)
 

DeletedUser

Guest
To je zajímavé ..myšpulíne.., nabádáte tu spolubojovníky aby mi neodpovídali a sám neodoláte a hned mi tu dáváte lekci z morálky kmenů. Nějak jsem to nepochopil, když Mlýn dělá to samé co vy, ale jasně a kultivovaně tak to je nemorální, ale když to děláte vy, tak to ta správná taktika. Připadá mi ten Váš postoj dost demagogický, ale z druhé strany mě to nepřekvapuje, i to je způsob hry, osočovat protivníka za to, co dělám já sám. No Mlýn aspoň netahá Vaše hráče k sobě, protože mu je jasné, že to je dost problematická cesta, protože kdo zradil jednou, zradí i podruhé a je mu jedno koho.
Vy si myšpulíne taky vybíráte jen velké a schopné hráče a ten zbytek je pro Vás plebs, který je potřeba rozebrat, nebo už začínáte posílat pozvánky těm hráčům swatu, kteří se nedostali do Mlýnu? To se musím rychle podívat, abych Vás tu nespravedlivě neosočil.
Tak nic, poslední je horalka221, no ani mě to nepřekvapuje. Nehledě na to, že máte dostatek informací, protože jste tu kmeny prošpikoval špehy, denně se mi hlásí hráči, kteří včera začali a už by chtěli k nám do kmenu, "Proč asi?". Netřeba odpovídat, žil jsem v této zemi v době, kdy se člověk bál uprdnout, aby o tom zítra už někdo nevěděl, však ten režim podle toho skončil.
Ještě se na chvilku vrátím k tomu tykání. To mi na kmenech nikdy nevadilo, nejsem až tak namyšlenej, ale když mě někdo oslovuje pejorativně zdrobnělinou, aby mě zesměšnil, tak to mi vadí a dokážu se proti tomu rázně ozvat a jestli Vám to vadí, že si tu chce někdo zachovat důstojnost, tak to mi je Vás líto. Kde je pravda si musí laskavý čtenář tohoto fora rozhodnout sám, ale Vaše taktika mi byla už zpočátku jasná, nasadit do konkurenčních kmenů své lidi a rozvrátit je zevnitř a když byl kmen podstatně menší jak Váš, tak na něj zaútočit, my se jen bráníme a taky spolupracujeme.
Jinak mě vykání nevadí, ono to má i své výhody. Zdraví Vás Jaromirb :)
 

DeletedUser

Guest
Člověk musí zapřemýšlet nad tím zda se náhodou omylem nelognul na americký server, protože aby na nás 3 měsíce v kuse útočili hráči výhradně ve 3 ráno fakt není normální a hlavně v sobotu ve 3 ráno .. to jsou členové -HG- nejaktivnější :rofl
 

DeletedUser18868

Guest
Jedna zajímavost: Jak je možné že Mlýn má 3 bloklé hráče za ukradený učet!! To znamená že neoprávněně někdo používal jejich heslo. Doufám že dotyčný bude poslán na onen svět.
 
Nahoru