• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser25426

Guest
To je sice hezky, ale my se tu bavime o vzhledu verze 6.5... A na ten se pekne z vysoka vykaslali - i kdyz byl slibenej funkcni balicek.
 

DeletedUser

Guest
Tak jsem se tedy registroval. Nevím co vám přijde tak špatného? Ona si to možná opera mini přizpůsobila, tak to třeba nevidím.
 

DeletedUser37992

Guest
Bylo řečeno, že 6.5 se nevyužívá, ale myslím, že stará garda, co to hraje nějaký pátek, nemá zájem o upgrade. To je tak těžké, se o tu 6.5 start, nebo proč vymizela ? Používá to víc hráčů, než si myslíte
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Nejsem IT specialista, odpovím tak, jak to chápu já - prostě - ta stará grafika byla na zvláštním serveru a pravděpodobně to způsobovalo nějaké komplikace - takže bylo jednodušší od toho upustit, než to pořád dávat "dohromady", myslím, že technici v Inno dokáží ze systému "vytáhnout" informaci, kolik procent hráčů to celosvětově využívalo.
 

DeletedUser

Guest
V podstatě máš Biblosi pravdu. Myslím že je spíš už nebavilo spravovat 2 verze najednou. Co se přidá do nové, tak se musí přepsat i do staré, pokud to nemají jednodušeji řešené. Jinak by hráči byli znevýhodněni.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
LK: Díky, tlačítko jsem přeložil. Po nahrání nového updatu či ruční aktualizaci od InnoGames by se překlad měl projevit...
 

DeletedUser27267

Guest
myslim,ze kdyby udelali pro hrace moznost volby tak by byli spokojenejsi...seniori (a neni jich malo) hraji take kmeny a nekteri maji spatny zrak.ale ne kazdemu vyhovuje tlacitko k akci kterej bije do oci.me osobne se nelibi vzhledove a velikostne.taky mam bryle na dalku.na monitor ktery mam pul metru od sebe bez bryli nevidim,ale to tlacitko prectu i bez nich.mit moznost nastavit si v nastaveni tuto nebo klasickou moznost by bylo idealni a moc prace by to jiste nepridalo
 

DeletedUser31120

Guest
Co se týká té verze Kozmi ..

Živé žebříčky

- Body a pořadí se nyní aktualizují bezprostředně po změně, už nebudete muset čekat.

Živé žebříčky už tu byli .. když jsem začínal v roku 2008 vždycky se to načetlo hned a proč se to vlastně předtím změnilo .. a teď zas ?
 

DeletedUser

Guest
Hromadny rekrut vo verzii 8.17

Ahoj.

Bude v tomto novom update 8.17 vyrieseny problem s hromadnou rekrutaciou?

cislo
 
Nahoru