• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 46

DeletedUser33829

Guest
Tak tedy abych se vyjádřil taky já. Zákaz podpor z jiných míst než ze kmene je podle mě nesmyslný proto že:
1. Útočit aliance můžou. Na jeden kmen se pustí 5 spojenců a kmen nebude schopen se bránit. Čili budete buď perfektní offkař, nebo mrtvý deffkař.
2. Když pozdější fázy hry pozvete kamaráda, objeví se hned vedle Vás. Kmen ho nebude chtít, dokud se trochu nevyhoupne. Takže je odkázaný na kamaráda. A ejhle, on ho nemůže podpořit. Tak promiň kamaráde, zase někdy jindy.
3.Uhýbám vojskem. V úkolech jste nás naučili uhnout mnohdy i k nepříteli protože je tam bezpečno. Opět není možné.
4. Strategie hry. Nevím jak ostatní, ale já když jsem hrál deffkaře, tak jsem nastražil na nepřítele past ve vesnici o které jsem věděl že farmí. Opět, není možná.

Mohl bych takhle pokračovat dále. Jistě to nese nějaké výhody. Ačkoli já je nevidím, někdo určitě ano. Ale upřímně doufám že se to brzy zruší.

Jestli Ti ještě nebylo 18 let, tak beru co jsi napsal, pokud jsi už dospělý, tak doporučuji na nejbližším úřadě vrátit občanský průkaz. To co jsi napsal je neoliberalistická eurototalitní konina. Kdyby tuto hru vlastnil stát či EU, tak opět beru co jsi napsal, jenže tuhle hru vlastní soukromá společnost a Ty jsi zapomněl na to nejdůležitější. Tato firma udělala nějakou nabídku a Ty jsi měl a máš svobodnou volbu tuto nabídku přijmout, anebo ji odmítnout, a dokonce můžeš tuto službu kdykoli vypovědět i právě nyní. Když přijdeš do restaurace, kde špatně vaří, tak tam budeš chodit dále a stěžovat si, nebo si vybereš jinou restauraci? Firma zjistí, jestli dělá dobře, či ne a přizpůsobí se tomu, nebo zkrachuje.
Jeden z největších omylů současné doby většiny lidí je to, že veškeré služby, obzvláště od soukromých společností, jsou určeny pro ně osobně nebo-li pro všechny a domáhat se jejich nápravy, pokud se jim nelíbí, ale vlastník určuje pravidla a Tobě nevzniká žádná újma, žádný nárok domáhat se změny, což neznamená, že se o to nemusíš zde pokusit a třeba to může být i vyslyšeno, ale klidně nemusí a především jsi se neměl sem registrovat, pokud se Ti podmínky poskytované služby nelíbí, tratit bude Inno, ne Ty.;) A za účinější prostředek, než sem o tom psát bych považoval poprosit DK Tým, aby na tuto záležitost vypsal anketu ve hře, pokud seženeš více hráčů, kteří budou mít stejný požadavek, tak Ti určitě vyjdou vstříc. :hi
A v těch bodech nemáš až tak úplně pravdu.:pardon
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40852

Guest
Já myslel, že forum krom nějakého pokecu slouží i k tomu, aby zde hráči vyjádřili svůj názor na hru. Jak to co se jim líbí, tak i to co se jim nelíbí. Ale jak je vidět, tak někdo ani neumí o věci diskutovat a když s něčím názorem nesouhlasí, tak hned začne urážet. Ach jo.:-:)-(
 

DeletedUser34317

Guest
Však to je diskuze, jen Shedd má ve zvyku to více rozepsat :)
 

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Me to pravidlo třeba nijak moc netrápí. Má to pro me plusy i mínusy, ale neřeším ho. Mám třeba na dk rád luky a kostely a ty tu také nejsou. Ale je to prostě o výběru, co každý chce hrát... :)

Tak Shedd je Shedd. Všichni asi víme, že to dělá. Já s ním v hlavní pointě toho příspěvku /tedy že hrát jakýkoliv svět je svobodná volba každého hráče/ samozřejmě souhlasím, jak jsem sám napsal výše. I když také myslím, že celá myšlenka šla napsat jednoduše třebas ve třech větách... :)
Ale za tento výraz: neoliberalistická eurototalitní konina, máš ode mě Shedde palec nahoru. Takové slovní spojení jsem opravdu jaktěživ neslyšel a ani by me nenapadlo... :D :great
 

Garrett

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
33
Nikdo není dokonalý... A všichni milujeme obří atomy a srdíčka... ;)
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Každý svět má jiné nastavení, pokud se někomu nastavení daného světa nelíbí, může si počkat na svět jehož nastavení mu bude lépe vyhovovat.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Každý svět má jiné nastavení, pokud se někomu nastavení daného světa nelíbí, může si počkat na svět jehož nastavení mu bude lépe vyhovovat.

Ale jako mohli jste to pravidlo vlepit na nějaký z pomalejších světů které se spouští co 2 měsíce a ne na svět který se spustí jednou za uherský rok :pardon
 

DeletedUser23702

Guest
Už jsem zde psal.Mě to vůbec nevadí.Aspoň můžu v klidu farmit a nemusím řešit že to někdo podpoří.A nebudou hráči kteří jsou bez kmene a podporují ho jiní.Musí vstoupit tam.A omezí se někteří podrazáci kteří byli v kmenu a podporovali nepřítele.
Musíte si vymyslet trochu jinou taktiku při bránění a zabírání.A jak pavouk psal tak na ten svět nechoďte pokud se vám nastavení nelíbí.
 
Nahoru