DeletedUser34582 Guest 24. úno 2013 #61 to ma teší takže dnes asi tak o hodinu a pol útok na mňa...vybav šťastie -25% ďakujem a sorry za spam
to ma teší takže dnes asi tak o hodinu a pol útok na mňa...vybav šťastie -25% ďakujem a sorry za spam
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.135 24. úno 2013 #62 Jo, tak o štěstí musíš žádat vyšší instanci než DK tým. Dal jsi na modlení? Jinak gratuluji výhercům a všem zúčastněním v soutěži děkuji za jejich dílka. Rozhodování bylo opravdu obtížné.
Jo, tak o štěstí musíš žádat vyšší instanci než DK tým. Dal jsi na modlení? Jinak gratuluji výhercům a všem zúčastněním v soutěži děkuji za jejich dílka. Rozhodování bylo opravdu obtížné.
DeletedUser36641 Guest 25. úno 2013 #63 Ó děkuji Škoda, že za to nejde koupit ta ztracená armáda co mi sundali :cry Pro drektika, ne, nechci
DeletedUser11059 Guest 25. úno 2013 #65 Gratuluji a děkuji. Jonik dostane můj nick ve hře, aby věděl, kam poslat případnou odměnu.
Lotosový kvítek Zkušený uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 111 3. bře 2013 #66 Také jsem chtěla poblahopřát výhercům a popřát všem zamilovaným hezký a dlouhý vztah Za sebe děkuji všem - umístění na stupních vítězů mě moc potěšilo :yes Děkuji pěkně
Také jsem chtěla poblahopřát výhercům a popřát všem zamilovaným hezký a dlouhý vztah Za sebe děkuji všem - umístění na stupních vítězů mě moc potěšilo :yes Děkuji pěkně