Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Tos mě dostal. Už si někdy viděl jmenovku která se dává třeba na rezervovaný stůl v restauraci nebo připína na oděv, z hlíny? Já ještě ne. Ale tak plácat z hlíny nemusíš, vytiskni ji na 3D tiskárně. :roflJinak diskuse je tady jo? :rofl:rofl
Vytvořit návrh vlastní jmenovky - nebo-li návrh visačky, kterou mají účastníci srazu přišpendlenu na oděvu, odvážní viditelně, méně odvážní trochu utajeně.
Budete udělovat výjimku pro ta soutěžní díla, která mají větší rozlišení k tisku než je stanoveno v pravidlech? Např. pro rozlišení: 33.2 x 21.6 cm; 13.1 x 8.5 inches ?
Tedy, šířka by spíš měla být jen 9,5 cm, aby se to vešlo do visaček. A Ty se ptáš asi na grafické rozlišení. Jenže to je více dotaz pro toho, kdo to bude tisknout. A to ještě nevíme. Tyto podrobnosti se doladí až pak. A je jasné, čím víc podrobností, čím větší náročnost na tisk, tím je to dražší ...
Ptal jsem se na skutečnou velikost k tisku. Což si už odpověděl. Tak jste neměli zadávat pevnou velikost obrázku k tisku 65 x 100 mm když to někteří vůbec nechápou a nerespektují. Navíc si to každý šikovný tiskař může stejně upravit na menší rozlišení k tisku. Pořád lepší je z většího obrázku udělat menší kdy by hlavně ostrost a čitelnost měla být zachována, než z malého obrázku se snažit udělat větší.
EDIT: takže když se budu držet zadaných pravidel, tak je to zatím 4 :4 tedy 4 soutěžící splňují pravidla na 100% a 4 nesplňují
V zadání je napsáno, že to nesmí překročit dané rozměry, takže trochu menší nevadí. Jmenovky budou umístěny do visaček, větší by se tam nevešly, menší ano.