na to co zverejnil Houmri nema cenu ani odpovedat (vybral a zlozil z celej nasej komunikacie len to co sa mu hodilo do kramu)
ale to ze bleska za nim smuti hovori za vsetko
)))
a este to ze sa vyprdol na svojich vlastnych spoluhracov v kmeni a dediny namiesto toho aby im odovzdal tak ich nechal zbarbarit
proste Houmri - podrazak,chvalenkar,nervak a zradca
Pořád stejnej a nepoučitelnej. Zbarbařit účet místo předání ,když už jsem neměl čas hrát z osobních důvodů ,jsem nechal proto, aby se na mém jméně nepřiživovali ti, co tvé jednání sice kritizovali, ale skutky nechtěli dělat (bez jednoho hráče celý Val té doby) Ve svém dopise na rozloučenou jsem vyzvihl jména hráčů, kterých si vážím, ale obviňovat mě ze zrady je opět úlet hodný tebe. Tudíž podraz žádný, samochvála - možná, ale zasloužená
, nervák - ani ne, jen normální slušnej člověk který potkal sprostýho hráče jako jsi ty
, zrádce - nikdy, vždy jsem dal dopředu vědět kam povedou mé kroky včas i proto se v té době založilo VK-3 které s Val nechtělo žádné dohody opět díky tvému chování.
Co se týče blesky, mám vůči ní respekt jako ke kvalitnímu soupeři, hráči a díky tomu, že jsme spolu nemluvily nikdy kromě toho co je tu napsáno na veřejném fóru, věřím, že to bylo myšleno stejně.:hi