• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 24

DeletedUser

Guest
Každopádně "vítězství" férové rozhodně nebude.Počítám, že vesnice s tajemstvími máte zabezpečené, proto jste zahájili odpočet.Tyhle intriky se mi vůbec nelíbí..snad se INNO poučí a přestane dělat blbosti.Je jasné, že to většina lidí svět nedohraje do konce ale lepší je přeci pořádně si zahrát, než to ukončit takhle brzy, kdy se to ještě ani pořádně nerozjelo.Je škoda, že se již vyhráva perem a ne bojem.

A všiml jste si taky někdo, kdo tady mluvíte o té férovosti, že každé to tajemství bylo vybojováno, že kmen který vlastnil 9 tajemství z 12 ovládal všechny válečné statistiky atd. atd.? A že ve zbytku zafunguje diplomacie, to snad je naprosto normální součást každého boje. Naopak Nezávislí neměli celou dobu DK jedinou uzavřenou diplomacii a teď uzavřeli první 3 za celou dobu světa. Kolik jiných kmenů má kolik diplomacií? :) Takže asi tak :)
 

DeletedUser23979

Guest
Pěkně napsáno a souhlasím s tím. Vůdcové, doplomaté byli na svém místě :)...o tom ta hra je...každý má stejnou možnost vyhrát....ale jsou poražení i vítězové .
 

DeletedUser

Guest
IK Boris: Znáš to přísloví ? Není vše, jak na první pohled vypadá.Zde by se to celkem hodilo.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser23979

Guest
Znám ho......Ale za přísloví se shovat, než napsat svoje slova...na to já nejsem...
 

DeletedUser35350

Guest
...každý má stejnou možnost vyhrát...
Fakt? Poslal jsem půl litru těžké, litr lehké a litr špehů s paladinem a dalehohledem k nejbližšímu tajemství (podotýkám ještě v barbarce)... a když tam po 3 dnech došli, natáhli brka do jednoho, aj ten dalekohled mi byl na ho... Tak každej jo?
 

DeletedUser23979

Guest
Ze hry...jedna víska.....280 full utoků a s ničím jsem nehla :-(
 

DeletedUser

Guest
IK Boris: Znáš to přísloví ? Není vše, jak na první pohled vypadá.Zde by se to celkem hodilo.

A co tím chtěl básník říci? Já tedy DK hraju proto, že to je hra, a hrou se má člověk bavit. A já musím říct, že jsem si tenhle půlrok užil jako ještě žádný svět a tenhle víkend bude nejzajímavější v historii :) Takže já jsem spokojen, ať už to dopadne jakkoliv :)
 

DeletedUser29834

Guest
Je blbost že na tom světě ino vydělává nejvíc. Váš první hráč nemá ani milion bodů. :) sposty hráčů si v těchto prvních fází hry PU ani nekupuje.
A že vedete ranky? A o kolik? Já si pod pojmem světová dominance opravdu představuji něco jinýho. :) Ale rozhodně ne ovládání pouhých 7% aktivních evsnic světa. A třeba takový off rank, pro příklad za dobu trvání vašeho světa jsem nasbíral sám asi 3x víc off bodů než celý kmen World 24 Winners dohromady. :)
O tajemstvích jsem se už před nějakou dobou e spoustou dlouholetých hráčů DK z jiných světů a jistě to je dobrý a nápad a dobrá vychytávka, jen se nesmí zneužít, jak se to přesně povedlo tady...

Nevím, kdo s tou myšlenkou přišel a čím vás dokázal přesvědčit, ale myslím, že byste se měli stydět. Díky vlastní sobecké touze co nejrychleji vyhrát zkazíte hru a rozebhraný svět stovkám až tisíců jiným hráčům.
A sám si myslím, že pokud by sjte zůstali v kmenech v jakých jste byli a vykašlali byste se na tyto diplomatické čachry, mohli byste si další rok krásně zahrát a konečný pocit z vítězství by byl mnohem lepší, než co budete mít ted. Myslím, že takto se do historie českých DK zapíšete jen jako Ti, co nevyhráli bojem, ale jako Ti, co vyhráli (nečestnou - můj názor) a sobeckou domluvou několika hráčů.

Omlouvám se pokud někoho urazím, ale jsem situací docela zhnusen.. :( Mám pocit že se znovu ukazuje tzv. "česká vyčůranost".
 

DeletedUser22316

Guest
Ajajajajajajajaj

Víte co bude nejkouzelnější? ;o) Až se někteří budou chtít přihlásit,napřed jim to nepujde,budou naštvaní,budou psat možná suportu... (time end začal,třeba by to ani nedali na forum,ale dají to tam až teď když si rýpnu)
 

hlmartin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
jak to vidím

Ahoj všem.
Původně jsem to nechtěl ani komentovat, ale nakonec mi to nedá. Možná mě zlákalo i to tajemství a já čekal, že po půl roce začnou pomalé strategické šachy s bojem o tajemství a o nadvládu nad světem. Dnes mě upřímně ****, že jsem kolikrát ráno vstával brzo a večer chodil pozdě spát jen proto, abych se nyní dozvěděl, že to bylo na nic.
Neupírám vítězům jejich výhru, tohle je spíš trochu průdser INNOGAMES, protože je to připravilo o pár set tisíc korun (respektive euro). Asi i tuším kde se inspirovali - kdo pamatuje wonder v age of empires? Ale tam to šlo uhrát a zázrak zničit či zabrat, jen se člověk musel smekat a přemýšlet. Tady bohužel i kdyby se smekal jak chtěl, když tajemství padlo na 100 a více hodin šlechtou daleko, tak byl bez šance, to prostě vymyslet nešlo. Je mi líto všech, kteří se snažili o to hrát si a zahrát, bohužel jsme se k tomu nedostali a je čas se na to vyprdnout. Ti kteří hráli bez premia, protože na pár vesnic ho není potřeba tomu věnovali jen čas, horší pro ty, kteří šli jako já i do toho premia, aby to někam dotáhli. Tenhle svět se prostě nějak nepovedl a bez kapky závisti tvrdím, že by mě jeho výhra netěšila. Ne proto, že nejsem v týmu vítězů, ale protože málokdo měl možnost předvést jak to vlastně umí. Upřímně to cítím tak, že INNO vyjebalo nechutným způsobem s pár tisíci hráči, kteří si zaplatili premium a nějak za to nedostali pocit že si zahráli a teď přemýšlejí co dál, jestli ještě budou hrát. Vcelku to vidím tak, že už další svět nebudu rozehrávat, budu se věnovat s11, a až to jednou skončí, budu mít pocit že to byla fajn hra. Možná by bylo zajímavé vyhlásit vítěze, ale nechat hru pokračovat dál, jestli by byli pro vítěze dál zajímaví ti, které přibrali do kmene jen za účelem výhry, jestli by jim najednou nebyli spíš koulí u nohy, protože by je museli bránit a tím teprve ukázat jak jsou dobří. Ale na kdyby se nehraje a tak jen blahopřeji vítězům, jen bych rád věděl, jestli i oni mají dobrý pocit z výhry.
dobrou lidi, jdu na bowling.....
 
Nahoru