• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

RybaLososovitá

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
"Rád bych zde viděl kendyho a jemu podobné nuly, které bez PB nedají ani ránu :)"
No jo, Deluxáci, jenže za scripty jsou baníky. Hupsí dupsí.

Cituji info, které se šíří po světě.
A jak se zdá, tak je info pravdivé - najednou nikdo nemá vyrabováno desítky tisíc vesnic a offky těchto hráčů sedí doma (nebo spíš seděly :D). Jujky, lamičky dostaly baníčky :)

Není dovoleno citovat soukromé zprávy.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

GammelGandalf123

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Čecháčství nezná meze, mají moc vyrabováno? Mají velký náskok? To musí mít skripty že? Proto se rozdávájí bany na 5 dní, protože se jedná o domněnku ne o prokázání, že se dotyčný dopustil porušení pravidel. Protože kdyby ano, tak se jedná o globan ban, nebo se mílím? Co takovej Praetorian-from-hell, který dostal global ban na S64 před rokem? nebo tu máme dvojí metr?? Čili, délka banu se vybírá podle přezdívky? To je výsměch.
Za druhé, admin hraje aktivně tento svět a ještě rozdává bany svým konkurentům. Hodinu po obdržení banu, to ví celej svět. Tohle mi vysvětlí kdo? Že by se jednalo o cílenou akci zneškodnit nejlepší kmen? Jak píše domolama výše blokace jsou přísně osobní.
Vidím zde hodně amatérskou práci ze strany admin týmu, kterou sem na žádně jiné jazykové verzi ještě neviděl. Mrzí mě tento přístup a ještě víc mě mrzí přístup hráčů co hned na Deluxe nadávají když je neznají a mají jen informace z druhé ruky.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Hráči jsou pravidelně sledováni a často se support k blokaci uchýlí až ve chvíli, kdy si je jistý použitím nepovolených způsobů hry. Pokud někdo dostal ban, bylo to zasloužené. Support má přísně zakázáno sdělovat informace o tom, kdo je a na jak dlouho zabanován a pokud by tuto informaci někdo zneužil, byl by v týmu okamžitě potrestán. Ovšem v některých případech není pro hráče složité dohledat, zda je u hráče něco v nepořádku, když denně farmí několik tisíc vesnic a nejednou bodově či v poraženém protivníku neroste. Toto již však support nezabrání!

Co se týče mé osoby, jsem na každém světě. Minimálně v začátku hry, abych otestoval a vyzkoušel nastavení. Někdy déle, jindy krátce. Ovšem téměř vždy to končí tím, že je má vesnice zabrána nepřítelem, neboť v pozdější fázi hry nemám časové možnosti k tomu, abych vesnice efektivně bránil. Můj čas na Divokých kmenech není totiž jen o zábavě, ale o správě hry jako takové.

Co se týče banů, za použití nepovoleného skriptu na běžném světě, není trvalá blokace. Ta je až v případě, že se jedná o opakovaný prohřešek. Mohu vás tedy ujistit, že pokud na tomto světě padla nějaká blokace za použití nepovolených skriptů, bylo to v souladu s interními postupy herní podpory.
 

morduchaj

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Support má přísně zakázáno sdělovat informace o tom, kdo je a na jak dlouho zabanován

...krásně se to píše viď,ale skutečnost je někde úplně jinde...!!!...hráči mají jeden den ban a už se rozebírají jejich vesnice,jako na běžícím pásu...!!!...kdo podal informaci o jejich blokaci,je více než jasné,zřetelné a logické...je to likvidační komplot proti skvělým hráčům,na které nikdo nedosáhl,proto muselo dojít k tomuto kroku...jak je možné,že člověk kterého mám v přátelích,je od včerejšího dne odstavenej a přesto mi několikrát denně svítí jako online...?...do každé z jeho vesnic jsem poslal jednotku podpory a světe div se,během dneška do všech jeho vesnic někdo zavítal na návštěvu,přičemž na něj nikdy před tím nikdo neútočil...čímpak to asi je...?...a ještě zajímavější je fakt,že mi přišlo červený oznámení o likvidaci mé podpory v jedné z jeho vesnic a ta byla následně zabrána nějakou lamičkou bez historie...vím že v té vsi měl full deffku a jsem přesvědčenej o tom,že jedinné co v té vsi padlo,byla právě ta moje podpora,jelikož v době ,kdy už měl ban a přesto mi svítil zeleně,byl "kdosi" přihlášenej a odeslílal jeho obrany pryč...

...už v roce 2009 jsem inno předkládal návrh na soudní spor,kvůli perzekucím mé osoby za smyšlené porušení pravidel...situace se nakonec vyřešila omluvou,ale účet na sv.2 mi odblokován nebyl,což jsem nakonec akceptoval...ovšem tuhle prasárnu řešit hodlám a také budu,i když se mne osobně netýká...
...a ano,ten trest pro toho kdo zneužil situaci,určitě přijde...
 

Deleted User - 3573248

Guest
Bohužel, vesnice si teď musím přebrat z jiných účtu - tam se ještě hrát dá (a dokonce jsem na některých raboval více než SilverDaBoss; také bez skriptu). Tohle jen potvrzuje, že masová blokace byla účelový útok na kmen, který rozhodnul vítěze světu během 2 týdnů.

Multiúčty jsou mnohonásobně lepší pomůcka, než nějaký dětský skript! Ty se ale nestrestají, takže ve vítězném kmenu se aspoň tak tříkrát najdu.

Na konec chci upozornit, že každý svět hraji čestně! Nikde není dokázáno, že jsem porušil ani jedno pravidlo. A také nikdy nebude.
 
Nahoru