• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

zelí999

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Ne, Riciho ne musíš mít Cukra :D (Pojďme tomu klukovi udělat nějakej Fame, jedinej nick co tam lidi na 100% vědí že hraje a on z toho nemá profit :D ), mi pak na 81 brečí že všichni řeší jak s COde hrají hráči jako Antíízy, Woo Woo (Ano, Dane, prej tam hraješ :D), Rici a další a chudák Cukřík nemá Fame :(
 

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Tak sugar je každymu u zadku :D CENZUROVÁNO

Hlavně u něj si to najdou přes stats kdo to je , je spiše palí že dostavají a neví od koho :D Tak to zaobalují za špehy a kdo ví co
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Jako asi stači rici a pár lidi co ho vystřída :D A počet těch lidi se odvíji od počtu bananu na hranici XD
 

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
58
Nn já nekoduju , já sem čestnej .

naposled sem kodoval v san adreasku , nezapadl bych .
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
190
Já nechci nikoho obhajovat ale myslím že je velký rozdíl spolupracovat v kmenu který se poskládá před startem (a trošku se znají a vědí o jejich kvalitách) než s kmenem kde se přijmou lidi až po začátku světa a teprve se seznamují. :)) (ale to není váš problém, jen mi přijde posílat tokový screen trošku mimo mísu)

Upřímně, já ty hráče neznám. Já jsem se podíval na hráče Jedi a viděl jsem na twstats, že někde něco hrál a předpokládám, že má nějaké kámoše a nešel na server hrát na blind.

H@ck
GoldAngelcz
K4ces
Kraluju

Dle tohoto soudím, že se znáte a jste jedna parta. Není tam vidět toho více ale hloupý úplně nejsem.

 

Deleted User - 4100157

Guest
Však to nikdo nemíchá dohromady :D Jen to obojí udávám jako příklad nutného zla, kterým člověk předejde těmto situacím. Osobně nejsem fanouškem ani jednoho. Kmeny se uzamkly na prvním classicu a byly s tím jen problémy. Nicméně to i ty pomalejší jedince donutilo přemýšlet jinak a ty mega aliance se nevytvořily hned první týden, to bylo velké pozitivum :D Tyto věci opravdu diplomacii mění, možná si to jen nezažil na vlastní kůži :D

A co se nostalgického vzpomínání týče, tak co se tak koukám, tak to tu děláš jen ty :D Nikoho dalšího nevidím :D My ostatní se bavíme o classic světě, který by se měl hrát jinak než normální světy. A snad na to lidi brzo přijdou, bude to víc bavit i je samotné :D

No a k tomu, že hra nikdy nebyla o skillu, tak to je totální ptákovina :D Nevím, jaká byla tvá cesta od začátku DK, ale i staré světy rozhodovali mnohdy jedinci, kteří svým skillem předčili většinu hráčů tehdejší doby. A dnes kdy jsou světy malé to o to víc stojí na odhodlání a skillu jednotlivců :)
@1Rici je logické, že to vždy stálo o schopných jedincích, jenže to bylo vždy jen jádro kmene a zlomek těch hráčů. Ty světy trvaly roky, bylo to hodně o výdrži a možnostech v reálném životě a v životě se někam posuneš a třeba za 2 roky už nemáš tolik času atp. Dnes už ta výdrž není tolik podstatná. Myslím si, že hráči i hodně zlenivěli, ale tak nedá se divit, ne každý u toho chce sedět každou chvíli. Doporučil bych Ti přečíst si některé příspěvky o pár stránek dříve, především Time2Rush o tom jak kvalita hráčů upadla atp. Takže jsem si s tím tady nezačal, jen jsem reagoval na více příspěvků zde.

Uzamčení kmenů a podpory jsi napsal dohromady, pak někdo psal jen ty podpory zakázat, třeba to jen špatně vyznělo, samozřejmě že to bude mít vliv na uvažování hráčů, takže může to změnit diplomacii, ale nemusí.

Mě tyto konkrétní půtky, které tu teď jsou, jdou mimo mě, jen kdyby tu nebylo stěžování si na Čechy a jejich (předsudkové) vlastnosti a srovnávání s minulostí, tak bych ani nereagoval.

Hezký večer Ti přeji.
 
Nahoru