• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 35

Z vlastní zkušenosti v Comingu to bude ta druhá... přišli vyhrát a použijí k tomu všech prostředků.

Vypadá to hezky :cool

[SPOIL]

1446372806.png
[/SPOIL]

Kmen COMING kráčí za vítězstvím, již jim zbývají jen 4 dny a stanou se tak vítězi světa! Co myslíte, je to zasloužené vítězství? :)

Je to vítězství rozumu, mohli jsme se tam, ještě mlátit 2-3 roky a Marhy by to časem prohráli.. (měli jsme míň lidí)

Že ten svět takhle dopadne, bylo jasné cca po půl roce hraní.

Ale to vítězství mi nepřináší takové potěšení jako CZS4 a SKS1...

Velký kus historie pro mně, první svět kde jsem nezačal vícekrát ale hned od začátku jsem jel hodně dobrou hru, bohužel, diplomacie, strategie, nepřipadá mi že něco z toho něco říkalo tomu kdo tam velel a nepřál jsem Comingu aby vyhrál, měl jsem svůj názor na zrušená spojka a neochotu kmene pomoci když kolem mně z ničeho nic byla nárazníková zóna, stojím si za tím že vedení Comingu bylo arogantní a namyšlené ale to už je dneska v DK u top kmenů klasika, vyhráli, co nadělám, nezbývá než gratulovat i když si o způsobech díky kterým jste získali náskok myslím své :hi.

Velká gratulace patří vítěznému kmeni Incoming Fear, ať už to bylo jakkoliv ...:hi

Zpět