• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 41

DeletedUser33829

Guest
Dobře, jednoduchá otázka, tak jednoduchá odpověď. Nenapíšu tu něco, co už tu bylo smazáno, protože to bude zase smazáno. Chápeš? Už jsem to napsal výše, mi se líbí, jak mě tu nabádáte k porušování pravidel a Roads chce odkaz na smazaný příspěvek. A jelikož tohle z toho co píšete asi vidno nechápete, nebo jste hodně zákeřní, tak to rozepisuji, i když je to asi naivní, když to někteří jak vidno nepochopili.
[SPOIL]
Pro mě osobně dál není co řešit, rasty.tom použil vůči mně nadávku a jen aby si jako obvykle bezpředmětně rýpl, když mu ji smazali, tak si vyhledal moje trdlo, které nesmazali a které rozhodně nepovažuji na stejnou úroveň co on o mně napsal, však napsal, že urážky se mažou prý jen některým, pak sice nenapsal slovo, které bys mohl hodnotit jako nadávku, ale napsal bezpředmětnou vsuvku s cílem urážet, tu mu taky smazali, tak nakonec použil v dalším příspěvku slovo trdlo. Protože už ho asi jak vidno nic nenapadlo, a tak musí používat slovo ode mě a nakonec tu píše, že neurážel. Však si ten chlapec tu protiřečí jak Brno, a tak vám to rozepisuji a stejně to jak vidno pořád někdo nechápe.
A Roads si tu musí jen přivařit svoji omáčku, protože je na táboře a silně to nezvládá, prostě většina lidí, když má dovolenou, tak si zařídí přístup na net nebo když chce mít klid od DK, tak rozdá pravomoci a úkoly, ale Roads na to šel jinak, přihlásí se jednou na čas, prý se slabým připojením a nedává to, před pár dny se mu v jednom topicu pár lidí vysmálo, že píše mimo téma a včera v noci založil topic ohledně náboru, tak jsem mu napsal jak se to má dělat a je to lepší, začal se ohánět, že je v pralese a že je bez netu, a že mě to vůbec nezajímá, když jsem se ho zeptal, (páč já jsem hloupý přece), jak může být na netu, když je bez netu, tak začal v tomhle topicu psát lži o mé o osobě a asi mu to nestačilo, tak to musel začít psát i veřejně a shazovat sebe a kmen. To je prostě vůdce. Napsal jsem to už tady, když odešel hynekzalesak, to že vedou náš kmen náctiletí, kteří nic nedělají je stará známá věc, že nemají odpovědnost a vše přehazují na druhé, taky, ale Roads to dotáhl na nový stupeň, když si začal cucat z prstu báchorky. Na jednu stranu je fakt, že se ujal kmene, když zelí999 odešel a vynaložil nějakou iniciativu oproti druhým, na stranu druhou, ale na většinu důležitých věcí kašle a prostě to upřímně nezvládá a není schopen to ani unést, když mu to člověk napíše a poradí, tak si z toho stejně příklad nevzal.[/SPOIL]
 

DeletedUser40852

Guest
Žádnou nadávku jsem vůči tvé osobě nenapsal. A kdybych tu psal oplzosti a vulgárnosti jak tvrdíš, tak bych tu už asi dávno nepsal, protože by mi moderátoři jakékoliv psaní na forum nedovolili.
 

DeletedUser25387

Guest
Zkuste nějaký příspěvek napsat přes soukromou zprávu. Myslím, že nikdo neni zvědavý na to, jak se tu mezi sebou hádáte.
 

DeletedUser33829

Guest
mirosaurs a drekt odešli do kmene Demoliton Mana a Jollinar je bez kmene, ale já zůstal věren, dokud tu neskončím, což bude stejně brzy, protože chci z tohoto světa vypadnout
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Jollinar

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
10
Komu jsi zůstal věrný, zelí už tam není a nebude a to, co zbylo, s ním nemá nic společnýho, je to jen výsměch. Jsem bez kmene jen na chvilku, brzo půjdu za drektem a mirem a vy to už radši rozpusťte :)
 

DeletedUser33829

Guest
Já práva nemám a neměl jsem, což víš. Kontinuita tu byla, kmen byl součástí zelího a byli tam i lidé, že jste nic nedělali a postupně jen odcházeli, to už bylo ihned jak zelí999 přestal být aktivní a co udělá či neudělá Roads, to je na něm.
 

XOXA CZ

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Nechtěl jsi říct, že zelí byl součást kmene? Protože opačně to nedává smysl...
 

DeletedUser

Guest
Zelí

Zdravím,
jen abych se představil, protože někteří by mohli říci, že se tu nějaký blbý nováček vyjadřuje k tématu o kterém nic neví.. Jsem už poněkud "historický" hráč DK, hrával jsem na prvních světech, poté kolem 10-11, poté zase 21-22-23-25... Pak jsem se znovu objevil 33-34-35-36, ale pokaždé jsem musel odejít, ať už kvůli vytížení časovému, sportovnímu nebo školnímu. Pokaždé vystupuji za nový nick, jsem dosti zapomnětlivý.. :D


Ale zpět k tématu, toto fórum už si nějakou dobu pročítám, jelikož se chci vrátit k DK, měl bych mít o hodně času více než posledních pár roků.. Na světe 41 se znovu rozehřívám.
Strašně mi přijde, že téma o zelím, se kterým jsem už také hrával bok po boku v jednom kmenu, už zde moc rozebíráte.. Přijde mi to zbytečné, všichni víme co se stalo a hádat se zde dál stejně nikomu neprospívá, pojďme se vrátit ke hře a přestat to tady už řešit.. :)
DK přeci vždy byli jen k tomu, aby jsme si zahráli, navzájem se pobavili a tak. Pamatuji si ty první světy, kde i ve válkách měli kmeny společné fóra a dělali si ze sebe srandu, teď se DK staly možná až moc hrou, kde by každý obětoval úplně vše jen pro ten "legendární" rank 1.. :pardon

S pozdravem pěkného dne,
DrumBass :hi
 

Cleana

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Přesně tak ,to podepisuji Cleana
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru