• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nápady na zlepšení hry

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Uvidíme, jak si se sběrem surovin vývojáři poradí, protože určitě mají v plánu nějaké vylepšení této funkce. Uvažuje se i o nějakých možnostech hromadného sbírání, ale zatím těžko odhadovat, jak přesně to bude. ;)
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
čau,

dostal jsem, nápad jak, zefektivnit hru. Založení statusů za dlouhodobé hraní nebo nějakou kroniku hry kde by se zapisovali hráčí za dlopuhodobé hraní a za úspěchy pak nějaké statusy např, kmenovy učitel tento status by měl přísttup k nováčkům ve kmeni a mohl by je zaučovat vydel by jejich info jako grafy atd. Ale, spís mam na myslí herní statusy učitel herní,Veterán Rada starších to by bylo po veteránovy a tak a přizazovalo by se to automaticky k hráčům co zde již, mají odehrané nějaké roky učitel např 5 let veterán 10 a tak dále a každý ten status by měl svoje funkce například učitel ti novačci a grafy veterán přebas extra fórum pro veterány na pokec pro cely svět nebo cele dk a RS opět něco navíc přebas fórum na návrhy na update hry a bylo by to všechno ve hře určitě by to lidem udělalo radost a na 100% by to nikomu neuškodilo čili nikdo by nebyl v nevýhodě a ba naopak by hrali aktivněji a vic lidi si myslím aby ten status dostaly ono mnoho lidí se chce dostat na vysší pozici v každé hře a dostal jsem tento návrh z toho protože hraji ještě i par jinych her kde to je ale, bylo by to přidelovano adminem nebo, spíše systémově. Jinak status by byl byrevný a šel by vydět na profilu hráče ve hře.Mě by se to opravdu líbilo to založit a jak, říkam odvíjelo by se to podle počtu odehranych let ve hře je to i podle toho odznaku a kdyby se to za to odemikalo bylo by to o mnoho mnohem lepší.Prosím udělej te to tak moc prosím.
 
Naposledy upraveno:

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
757
V pravidlech je dovoleno mít více účtů pro různé světy. Jak tedy myslíš na variantu, že každý bude mít pro jeden svět jeden účet. Pak tedy nemá šanci dosáhnout úspěchu, i přes to, že hraje třeba od světa 1 a má dost zkušeností? Navíc je ocenění na léta služby ve hře. Odměnou jsou nějaké Pb a vlajka.

Fórum na návrhy na zlepšení hry máme zde, není potřeba mít dvě místa.

Funkce mentora a učně je ve hře implementovaná, nevidím tedy přínos. Radit hráči můžeš i přes zprávy, či fórum.

Fórum pro celý svět je zajímavý nápad, jde zrealizovat i teď formou sdílení. Dokonce jsem to už viděl některé kmeny používat. Sdílejí jedno fórum i s nepřáteli. Jinak debatovat se dá zde na fóru, každý svět tu má založenou sekci. A mezisvětově můžeš do “hospody”.
 

Adik13

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
samozřejmě ale, je to lepší pro hráče co již, zde mají odehrané nějaké ty roky jako ja. Když,hraje od s1 určitě je má .Jde to založit i ve kmenu ale, je to přístupné pro všechny a ty pb a vlajka je jednorázová odměna co dostané každý, ale, kde máš nějakou inspiraci pro herně starší hráčé jako jsem, přebas já kde ten hráč chce trožku něceho dosáhnout alspon ve hře a mýt occenění za ty roky hraní a tak a myslím že status veterán a Rada starších by to vylepšila o dost nějaký ten unlock fora a přebas nějaké správy něčeho.
 

DeletedUser33856

Guest
Hezký den,
dostal jsem nápad a zajímalo by mě, jestli by se tato myšlenka dala podsunout vývojářům.
Pokud někdo dává k vesnici poznámku a má nastavené sdílení s kmenem, tak se často stává, že mapa je plná už dávno neplatných a akorát otravných poznámek. (Otravných ve smyslu, že např. u vaší nově zabrané vesnice je poznámka o bývalé nepřítelově vesnici)
Jakmile je takových poznámek mnoho, tak je velmi zdlouhavé obepisovat jednotlivé hráče, aby poznámku smazali. Proto mě napadlo, že by mohlo být možné u poznámky kliknout na nějaký symbol (třeba malý vykřičník), čímž by majiteli poznámky přišlo do zpráv/oznámení upozornění o tom, že jeho poznámka je zastaralá a měl by zvážit její smazání.

Díky za váš čas, Pařmen
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Udělej nám prosím nějaký grafický návrh, jak by sis to představoval, aby to vypadalo. Můžeme to zkusit poslat dál...
 

DeletedUser33856

Guest
Nemám teď moc času na nějaké světoborné grafické zázraky, takže pokud máte někdo trochu umu a času, tak to klidně dotáhněte do lepší podoby. Myšlenka je jednoduchá. Při kliknutí na zastaralá poznámka by mohlo vyskočit vyskakovací okno (jako např. při posílání útoku přímo z mapy), kde by byla hláška Opravdu si přeješ hráči XYZ odeslat žádost o smazání jeho poznámky u vesnice [xxx|yyy]? ANO/NE.
Poznamky1.png
 

DeletedUser33856

Guest
Teď bych nerad kecal, ale není to náhodou tak, že pokud hráč zmizí ze světa, tak společně s ním zmizí i poznámky?
Pokud ne, tak řešení je jednoduché. Prostě si s daným hráčem vypnu sdílení poznámek :)
 

DeletedUser40852

Guest
Téma poznámek u vesnic se probíralo v tomto vlákně už na straně 9 a 11. Tenkrát jsem navrhoval, ať se poznámky automaticky mažou při změně majitele vesky. Ale nějak to vyšumělo do ztracena.
 

DeletedUser33829

Guest
Teď bych nerad kecal, ale není to náhodou tak, že pokud hráč zmizí ze světa, tak společně s ním zmizí i poznámky?
Pokud ne, tak řešení je jednoduché. Prostě si s daným hráčem vypnu sdílení poznámek :)
Hráč co skončil (nemá účet na světě), tak už jej v žádném seznamu mít nebudeš, abys dal něco zrušit. Jinak samozřejmě, že poznámky zmizí. Ta otázka nad Tvým příspěvkem je mimo mísu, stačí myslet.:cool: A to je wiki podpora.:D
 
Nahoru