• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
757

JackAurelius

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
a ako to že ma dokáže niekto prebrať 1 sekundu od konca začiatočníckej ochrany keď útok na hráča ktorý ma ochranu sa nedá poslať, až keď mu skonči+ šľachtic ide asi 18 sekúnd pre políčko a baranidlo 8 sekúnd čiže pokiaľ je hneď vedľa mal bi ma prebrať minimálne 18 sekúnd od konca
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Není možné poslat útok na hráče, který je pod začátečnickou ochranou, takže pokud vzdálenost mezi hráčem A a hráčem B není 1 sekunda, tak není možné jiného hráče zabrat 1 sekundu po ukončení jeho začátečnické ochrany.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Ahoj,

za mě špatný bodovací systém... 50 hráčů mnohdy ani nehraje a ve výsledku může klidně vyhrát nekdo, kdo získá 6x30 bodů, protože jiní na to nebudou mít čas... Ano, sice bojuje na všech kolech oproti ostatním, ale zaslouží si vítězství takový hráč? Myslím, že bodování třeba pouze top 15 nebo i méně hráčů by dávalo větší smysl... Mnohdy stačí přihlásit se 5 minut před koncem a těch +30 v pohode získá kdokoliv, tak by to ale dle mě fungovat nemělo!

S pozdravem

oldghz
 

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
757
Ahoj, díky za tvou připomínku. Aktuálně je bodování nastaveno takto a v tomto turnaji se určitě měnit nebude.

Pokud máš nápad na jiný způsob bodování, rozepiš ho. Pokud se nám bude líbit a bude použitelný, můžeme ho pro další turnaje použít.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Možné jsou třeba tyhle. Určitě kdybyste se pohrabali v mých návrzích speed lig, turnajů a podobných věcí, je tam systémů bodování plno. Ale ono je to spíš tak, že současný stav bodování TOP 50 vznikl, aby se odlišil od toho, co jsem navrhoval, podobně jako se nyní záměrně proti mým doporučením nastavují levné zlaté mince atd.

TOP 12
1. 25
2. 22
3. 19
4. 16
5. 14
6. 12
7. 10
8. 8
9. 6
10. 5
11. 4
12. 3

TOP 15
1. 30
2. 27
3. 24
4. 21
5. 18
6. 16
7. 14
8. 12
9. 10
10. 8
11. 7
12. 6
13. 5
14. 4
15. 3
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
268
Lamač. ďakujeme, že sa Ti turnaj páčil. tantalena bodovací systém je automatický a je prepojený priamo so speedmi. A vôbec nevznikol
preto aby bol zámerne proti Tebe. Dlhšiu dobu už máme návrhy na zmenu pri prvých miestach aby bolo bodovanie viditeľnejšie. To to
sa určite zmení.
 

DeletedUser44631

Guest
Slyšel jsem, že se plánuje/plánoval nějaký mezinárodní turnaj. Rád bych tam nominoval super hráče @Kozmicz by tam mohl ukázat svoje zkušenosti a reprezentovat Českou republiku. Já to budu pozorovat z dálky, až se nebude chytat, tak mu pomůžu a pošlu nějaký ten script :) aby pochopil, že tyhle nesmyslný turnaje a speed kola se bez toho hrát nedají. Třeba ho potom napadne, že by měl přestat otravovat ostatní hráče s kravinami a místo toho by se měl ve hře vzdělávat.

Rovněž bych tam uvítal hráče @tantalena, protože ten té hře rozumí nejvíce, sepsal nejvíc blábolů do DK wiki a je velký zastánce hry bez premium, tak si to tam může vyzkoušet, jak je to na .... :)

Další hráče nechám na Patovi a Matovi.

Děkuji
 
Naposledy upraveno moderátorem:

GammelGandalf123

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Také sem o něm slyšel, nicméně všichni tady zapomínají, že tým v roce 2014 dokázal bez automatizovaných skriptů dojít až do finále MS. Tito hráči jsou nejlepší jak bez skriptů tak i s nima (know-how). Jenomže hra dosáhla takové úrovně, kdy není možné uhlídat, aby ani jeden hráč ze všech týmů dohromady žádný skript při turnaji nepoužil, proto všichni z tohoto legendárního týmu odmítají se učástnit jakýhkoliv dalších turnajů, protože vědí, že ostatní týmy skriptit budou. Tito hráči mají nahráno s přehledem nejvíce hodin na speed kolech co se týče .cz komunity. Bohužel nikdo další momentálně nedosahuje takové úrovně, proto chci rád vidět zbrusu nový tým hráčů, kteří dostanou čočku od zbytku světa.
 
Nahoru