• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
@Kozmicz
Zobrazit přílohu uživatele 5857

Tohle je legendární, teď jsem koukal, jak hraje Francie s Rumunskem po 16 minutách od startu z levou 0 vyrabováno přes 1000 vesnic, administrátor z Francie benandjerrys za 25 minut 1000 vesnic. Ty si vážně myslíš, že tohle je ručně?
Jak můžeš chtít, aby se hráči zůčasnili a hráli proti tomuhle?

Tohle už já ani nikdo z naší komunity neovlivní. Na mezinárodní turnaj nedohlížím, takže pokud tam hráči skriptí a nikdo to nekontroluje, je to smutné. Já však jsem zastánce toho, že pokud chceme, aby se turnaj hrál bez skriptů, musíme začít sami u sebe. Zda-li se český tým rozhodne na turnaji skriptit, je to jejich rozhodnutí, já nemám možnost to ohlídat. Pokud však naši hráči budou za skripty vyloučeni, nemohou se pak divit a udělají si vlastní ostudu.
 

pLay hard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ty němci co momentálně hrajou na Speedech musejí mít nějaký nepovolený scripty, hraju speedy a to o jakej rozdíl vždycky vedou je neskutečný.. Nedají se sundat, a to farmím snad furt pomocí pomocníka rabovaní. Nechcete se nějaký lidi ze speedu spojit a začít hrát spolu a zkusit je zničit? Už mně nebaví jak furt vyhravají NĚMCI !!!!!
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Nahlas je na support! Tohle je řešení, sice je to nezastaví, ale pomůže to, že už pak nebudou moci hrát.
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Myslím, že pLay hard má lepší nápad než ty, Lamači... Hráči by se měli spojit a začít spolupracovat... To je cesta, jak vyhrávat... Spolupráce je něco, v čem běžní čeští hráči nejvíce zaostávají oproti zbytku světa...
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Existuje více možností, jak porazit hráče, já mu jen napsal to co by mu tady napsal někdo jiný, navíc většina hráčů už nehraje, kdysi ty speedy byli nejlepší když to tam ovládali čeští hráči, ale jelikož už většina nehraje skrz nějaké životní důvody, tak to dopadá takto.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser44631

Guest
Češi by spolupracovali, kdyby se jistí jedinci nechovali jako egoisté a neprskali na ostatní špínu, nehanili je za skripty, nedobírali si je za kde co. Tohle je typický čeháčství soused má lepší auto, tak automaticky krade. Hráč lépe hraje, má skripty, má všechno možný jen není dobrý a nespolupracuje.
Za roky co jsem hrál v cizině jsem to poznal moc dobře, mám v Čechách tak pět přátel, kterým se dá věřit a nejsou to krysy. Ve světě jich mam přes 100.

To co se děje v Česku, je naprostý nesmysl. Admin tým vše blokuje, vše je zakázané, nikterak nechce hráčům uvolnit a odlehčit hru, když tu hru neodlehčuje vedení hry tím, že by do hry uvolnilo nové funkce které hráčům zpříjemní hru. To je důvod, proč si to hráči ulehčují skripty a vším možným.
Cizincům jsem doposud napsal 111 skriptů pro usnadnění hry a není divu, protože ta hra stagnuje a nikdo není schopen implementovat nové věci do hry.

Tohle je důvod, proč hráči hrají speed kola se skripty a se vše možným, co si napíšou a najdou na internetu. Speed kolo je ideální pro skripty, protože administrátor nemá šanci sedět u PC 365 dní v roce 24 hodin denně. Je to zároveň nejlepší způsob jak se hru naučit a hrát bez skriptů si nedokáži představit, protože mi to přijde stejně nesmyslné, jako hrát bez prémiového účtu a myslet si, že budu stejně dobrý jako hráči bez něj.

@Lamač. hráči by hráli, ale tebe samotného baví hrát speed, kde na tebe pošlu třeba 500 útoků a ty bez skriptů netušíš co dělat? Zaberu ti vesnice které ti nikdo nevrátí, já třeba dostanu ban ale ani support ti vesnice nevrátí. Má tohle bavit starší lidi, který jsou obecně na PC pomalejší?
Řešením by bylo, aby administrátorský tým to řádně kontroloval nebo uvolnil některý script do oběhu povolených a hráči měli možnost
se vyrovnat těm, kteří skripty používají.

Obecně mohu říci, že sjednotit deset hráčů na dva tři hráče není moc řešení, protože tyhle situace zažívám v Polsku kde aktivně hraji a ve většině případů vítězím.
Speed kola v České Republice jsou v nejhorším stavu, od začátku hry co to hraji. Nulová kreativita ze strany admin týmu, speed kola typu překvapení ačkoliv každý ví, o čem to je a jaké to je nastavení. Dříve předchozí administrátoři si s tím dávali občas záležet a vytvořili dobré nastavení, které hráčům dali i nějaké zkušenosti do normálních světů.

V cizině je možné hrát speed kola v pevnostmi, různými kontinentálními rozvržením vesnic na mapě, různé mezery mezi šlechtici, různé znásobení produkce surovin, zvětšení selského dvoru a skladiště. Kmeny bývají rozděleny do týmů dle barev, skupin.
Tohle v Česku nikdo nikdy neudělá, protože kreativita nulová. Sekají tam nastavení jak Baťa cvičky. Nastavení kol je na kreativitě lidí a očividně nikomu nezáleží na speed kolech, protože ta úroveň tak vypadá.

Nevidím důvod, aby si hráči posílali návrhy speed kol. Já hraji osobně speed kola, které jsou pro mě něčím zajímavým, něco se v nich mohu naučit nového a něco nového vyzkoušet. Nehledě na to, že v Česku neexistují speed kola bez barbarských a bonusových vesnic, kde hráči nejvíce podvádějí. Na speed kolech, kde jsou vesnice blízko u sebe bez barbarek se hráči toho naučí nejvíce a je to snadné zamezení hráčům se skripty, protože hráči se skripty nebudou mít natolik výhodu nad ostatními a hráči mají možnost se tam naučit zase něco nového. Hráči, kteří hrají světy se nemají moc kde naučit startovat od různých bodů apod..

Nad těmito věcmi nikdo nepřemýšlí a dokud bude v admin týmu člověk, jako je Kozmic očividně nikdy nebudou povoleny skripty pro světy a speed kola. Protože už jsem několikrát měl chuť přepracovat celé forum se scripty pro hráče napříč světem a speed koly a vždy jsem se sešel s nesmyslným názorem, že skripty nepodporuje. Aneb česky řečeno, klikejte si jako cvičené opice, seďte u PC 24/7, protože než obklikáte co potřebujete, zabere Vám to čas a skriptem byste to měli vyřešené v řádu minut například.
 

DeletedUser44631

Guest
Má tohle někoho bavit? Těch ostatních 38 hráčů?

snimek-obrazovky-2020-05-04-v12.40.15.png
 

pLay hard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Takže by si mi doporučil začít hrávat speedy třeba v polsku? Protože to co se děje v česku, mně totálně nebaví. Farmím surky furt, vojáky taky, stavím jak to jde a stejně QrSn má stejně furt náskok jako prase... (Royal, Godlike) a další němci co vyhravají KAŽDEJ SPEED!! Sám jsi mohl vidět Fcéčko jak tě smazali když si hrál naposled speedy a já tam s tebou komunikoval (Psytrance, LosKniffos, Royal)
 

pLay hard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
To je klasika, přijď na jakejkoliv speed kde se hraje o PB a vyhraje někdo pokaždé z QrSn (Royal, Godlike, Kniffos, Psytrance) :D O reporty se ani nesnážím, protože to nemá smysl... Jen bych chtěl najít partu lidí co by šla hrát spolu speedy a zkusit je zneškodnit
 

DeletedUser44653

Guest
Hi, I'm from Poland, are you taking part in international tournament? We want to play a friendly match in thursday/friday about hour 20. If you are interested let's write me on private message here. We can play on our server :) of course 10vs10
 
Nahoru