• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Wiki - Diskuze

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna MonishkaH
  • Vytvořeno Vytvořeno

DeletedUser

Guest
Wiki - Diskuze

Vážení hráči,

zde můžete volně diskutovat o naší Wiki.​

Naposledy upraveno moderátorem:
Aaa.. konečně... díky... je kde kecat :D At to wiki teamu jde!

Nejsem si jistý jestli úplné nahrazení nápovědy je dobrý nápad.

Nápověda se totiž liší pro různé světy v drobnostech, které ovšem jsou důležité a do wiki se budou špatně dostávat...

Např. obyčejný šermíř...

Nastavení na světech s lučištníky:

Útok: 25
Obrana proti pěchotě: 50
Obrana proti jízdě: 15
Obrana proti lučištníkům: 40

Ovšem na světě bez lučištníků to je:

Útok: 25
Obrana proti pěchotě: 50
Obrana proti jízdě: 25

Nápověda má tu výhodu, že vás odkáže do nápovědy pro svět na kterém jste právě přihlášen. To u wiki nelze.

PS: Možná se pletu, ale nikde nevidím žádnou stránku s popisem nastavení jednotlivých světů. Natož jednotlivé stránky o herních světech podle jejich čísel .... což je docela základní info. ... ;)

Moc super! Chválím :thumb

Jen bych nenahrazoval nápovědu - nápověda je takový rychlí přehled.
Spíše bych dal i klasickou nápovědu kompletně do ČJ a vedle odkazu na ní dát odkaz na wiki. :yes

Móóóc super projekt. Ještě jednou chválím. :great:thumb:yeah

Prosím za prominutí....:blush
Poraďte lamce, kde takovou báječnou věc jakou je WIKI, najdu ???

Když kliknu ve hře na nápovědu a pak na odkaz na wiki, tak mě to nasměruje irgendwo in Dojčland.... :scratch
Kde se tedy k tomu dostanu, ať se také něčemu novému přiučím !? (třeba jak správně psát tickety - to by se mi fak šiklo :pardon)

Jůůůů !!!! Jůůů , děkuji.... :heart
Jééé, to je hezky udělaný !!! :thumb

To v pravo s těmi zapuštěnými kruhy v té zdi, to je pro mne připravené rezervované místečko ??? :scratch
Já budu hodná... Teda sem úplně hodnáááá ... já vůbec nic... :blush :angel

Vesměs nýní skoro všechny on-line hry mají místo nápovědy wikipedii, je to hezký trend, a myslím že pomůže víc...

Zatím jsem jen zběžně nahlédl, určitě to graficky vypadá lépe než nápověda ve hře. Snad to konečně hráči začnou i víc používat. No, a až nebudu hrát DK, tak vím u čeho budu trávit načaté večery ... :thumb

Já hlavně nechápu, proč název Wikipedie. Myslím, že hodně lidí to může právě odrazit, protože přece Wikipedie není žádná encyklopedie, ale z velké části snůška lží a nesmyslů, protože bez kontroly tam může přispívat každý. To, že se dnešní děti naučili při zadání referátu sednout k počítači, zadat tuhle stránku a pak Ctrl+C, Ctrl+V a rederát je hotov a ještě si myslí, kdovíco úžasného nemají, to je "smutný kino". Ano, dá se to docela dobře využít k tomu, že člověk nemusí vyhledávat odkazy na internetu a najde je většinou přímo tam, takže pak stačí jen kliknout a hned je na oficiálních stránkách... Ovšem stejně tak dobře si to může vyhledat na Googlu, že ? ;) Takže doporučuju, změňte název, zvýší vám to reputaci :yes

Zpět