• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

3. vydání KM II .....DISKUZE

  • Zakladatel vlákna DeletedUser5996
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Třeba to,že se ti ne***** do slovenských DK ...

zeli říct že to jsou bratří,tk si o tom člověku v tomto smyslu něco pomyslím..ano je hezké že si rozumíme,ale to neznamená že budem dělat společné pořady a vůbec né spojovat,prostě hovadina

to je jak kdybys řek..že když si angličan rozumí s američanem,tk že se budou bratřit,to snad né...

Že ťa huba nebolí to čo si napísal.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33784

Guest
Vše je o čase. Pokud někdo čas má a vykonává funkci informátora, jsme jen rádi. Pokud z osobních důvodů, většímu počtu zkoušek atp. hodlá upustit od informování, nebude ho Miko přeci držet v řetězech.

Kdo prudí (štve mě a další) tím, že třetí vydání je bída.. vyzývám Vás - sepište si článek o svém světě (pokud tedy někde hrajete), vymyslete si nějaké zpestření, požádejte někoho známého o rozhovor (dohodněte si čas) - není to práce na hodinku. A už vůbec ne pro korektury a Miko, jež všechny články ještě překontrolovává, i když by se na to z vysoka mohla vy-víte-co.

Jo, kritizovat umí skoro každý..

Ani se mi nechce vyjadřovat ke komentářům ohledně vztahu Čechů a Slováků. Pokud chce někdo vlastní časopis, proč si teda nedal tu práci, nesehnal lidi a nezaložil jej. Opět se dostáváme ke kritice. Začněte u sebe... :scratch
 

DeletedUser

Guest
Áno, môže byť kľudne aj 5 časopisov, aspoň bude nejaká konkurencia. Oficiálny bude len tej najlepší, ktorý určí vedenie hry. :)
 

DeletedUser5996

Guest
Souhlasím, ale pokud by vznikl nějaký nový, tak by měl dostat šanci a neměl by se (alespoň ze začátku) upřednostňovat jen jeden :)
 

DeletedUser11059

Guest
Šanci má ale každý ..... když kupříkladu Biblos vydá časopis, zeptá se, zda může založit sekci ... což mu bude jistě umožněno. A pak bude záležet na tom, co z toho vypadne. A pokud to bude kvalitnější a bude větší návštěvnost a lepší ohlas, získá podporu týmu a KM ji již mít nebude. A další a další .... jenže ono to není tak jednoduché to vydávat, proto o tom kdekdo jen mluví.
 

DeletedUser5996

Guest
Já jen vím, že pokus o konkurenčí časopis tu už byl, ale kuli tomu, že o něm nikdo nevěděl, tak jeho kvalita nebyla moc valná :)
 

DeletedUser11059

Guest
Který myslíš? .... DK noviny dřív u Paladina?
Pokud jo, tak udělala redakce chybu (myslím, že traktůrek). Ani si zde na fóru nezaložila informační vlákno, což mohli. Ale špatný počin to nebyl ... měl jen málo informátorů, co by psali.
 

DeletedUser30368

Guest
Miko neomlouvej se. Sám jsem si to měl hlídat :)

Vudcaa děkuji, že můžeme pokračovat v tom, co jste vy Slováci udělali.

Ivanita skvěle napsáno.
 

DeletedUser

Guest
Ani si zde na fóru nezaložila informační vlákno, což mohli. Ale špatný počin to nebyl ... měl jen málo informátorů, co by psali.


Nbeylo to tím,že nedostali podporu od DK týmu? KM ho dostal,proto tu vše má co je potřeba..jiné časopisy ,které se lidi snažili založit podporu nedostali žádnou takže rychle skončili :) je to prosté
 

DeletedUser11059

Guest
To si trochu pleteš ... DK noviny byly v době, kdy byl Paladin a ještě v té době zanikly ... DK magazín přišel až později.
DK noviny byly dokonce myslím si snad i první, dříve nežli Paladin (ale možná jen o jedno či dvě čísla). A vytvořil je traktůrek (jondere). Jenže si zde na fóru nezaložil ani pořádné vlákno, jen nějaké, kam dal odkaz na nové číslo a měl cca 5-8 informátorů. Pak vznikl Paladin a ten si vlákno založil pořádné ... předal svou vizi a představu časopisu vedení DK a když mělo první vydání úspěch (založili dokonce web - ten se platí ze soukromých financí i zde pro DK magazín to platí dobrovolně hráč, což DK noviny neměly), dostaly přednost a podporu ... za čas to DK noviny zabalily. A nebyly tak špatné, to rozhodně ne. Jen grafika byla u Paladina propracovanější, web měli a informátorů hned skoro pro všechny světy ...... proto dostaly přednost. ....... Po ukončení paladina tu vznikly dva projekty, které byly katastrofální, až ten třetí byl DK magazín a měl svou úroveň ... proto dostal podporu. Založ nový časopis a buď lepší ... třebä magazín odstrčíš do ústraní .... a myslím, že jsem v historii nic nezapomněl.

Co je zase na tomto prosazování jednoho? .... prostě kvalita a výsledek, co nalákal lidi dostal přednost, to snad dává logiku, nebo ne?

EDIT:/

Dostal jsem doplnění informací, které jsou z data, kdy jsem hrál hru a fórum jsme nenavštěvoval ... DK noviny jsou ještě starší, Jondere je založil skoro rok před paladinem a měl zde docela navštěvované fórum DK novinám věnované a měl podporu DK týmu. Pak ho ale Paladin vyštípal. ...... i to je alespoň důkaz, že změny se dějí a možné je cokoliv.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru