• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze o Obchodování s prémiovými body

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.326
Pokud toto téma bude opět zneužito k něčemu jinému, než k čemu je určeno - k diskusi o novince v obchodování, bude uzamknuto.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Biblosi, jistě znáš slovo "přirovnání". My jen přirovnáváme k obchodování s prémiovými body k jiným věcem či událostem, takže pořád to s původním tématem souvisí. Přijde mi, že cílem bylo spíš zničit mé komentáře, které moc nejsou po chuti.

Každopádně - chci vidět, jak to bude v praxi fungovat...
 

DeletedUser33784

Guest
Já bych jen pojistil, aby si někdo takovýmhle způsobem nenahrabal PB a nevyužíval je na jiném světě, uzamkl bych to pro daný svět. A taky si myslím, že těch nabídek bude šíleně málo, můj odhad.
 

DeletedUser37060

Guest
možnosť využitia PB sa nedá ovplyvniť, neboť PB sa nepresúvajú zo sveta na svet ale zostávajú na účte...
 

DeletedUser

Guest
- co se myslí konkrétně zneužíváním této fce a jaké budou nastaveny sazby trestů?
- bude přístupná i pro účty v zástupu? A pokud ano - bude to moci zastupovaný předem zakázat?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33784

Guest
Strávil jsem předešlých 40 minut projížděním anglických fór a zkoumáním tzv. Premium Trading. Česká komunita není jediná, která je pohoršena, otázky typu "Budu moci na jednom světě hrabat a na druhém utrácet?" se vyskytují nejen tady, ale i na anglických jazykových verzích. Odpovědi jsem se však nedohledal, čili nezbývá než jen čekat na ofi vyjádření, jak to vše bude.

Co se týče samotného zavedení ve hře, zaregistroval jsem se na anglický w72, kde tato novinka běží. Hráčů, kteří nabízejí suroviny za PB, je zhruba 13. stran. Hráčů, kteří nabízejí PB za suroviny, je necelá stránka. Plus nutno podotknout, že na necelé stránce se objevovala 2 jména. Hrubý průměr těchto nabídek byl 1 PB za 1000. surovin. Nicméně byla nabídka podána tak, že člověk mohl přijmout pouze celých 40 PB a na oplátku poslat 40.000 surovin.

Jak jsem podotýkal, nabídek PB za suroviny bude málo, což se mi ověřilo právě na tomto světě, nicméně by se musel udělat nějaký širší průzkum, jak si na tom stojí jiné jazykové verze. Nicméně, pravdou je, že se našel maximálně 1 hráč na 10 lidí, který tuto novinku vítal.

Odkaz: http://forum.tribalwars.net/showthr...art-of-World-72-amp-Premium-trading&p=6803468

Taky díky anglické jazykové verzi můžu napsat, že Zástupce v Dovolené nemá možnost spravovat věci spojené s touto novinkou, pokud jsem dobře viděl. Taktéž jsem nedohledal z druhých jazykových verzí WIKI, zda-li je to nějak ošetřeno. Ale kdo kope pořádně a umí cizí jazyk, určitě by se něčeho dokopal. :hi

EDIT: Tento příspěvek je založen na mém 40minutovém zkoumání, není vyloučeno, že bude něco jinak.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
[SPOIL]Na každej jazykovej verzii,maš všetko uplne inak,aj pravidla forka vyzeraju len na vlas stejne,CZ DK ma tie najprisnejšie pravidla,ake som kde videl, v Nemecku,Anglicku musiš napr hrešiť par dni,aby si Ťa všimli a potrestali,to iste plati aj o napr reklame,možeš sa tam rozpisať ako len chceš,všetko Ti nechaju,dokonca aj na SK DK je to ovela volnejšie,nemam problem dodať a najsť čo píšem,študoval a prekladal som to kedysi par desiatok hodin,takže viem o čom píšem :).[/SPOIL]
Všade je ina komunita,ine vedenie,veľmi sa porovnavať neda,musiš si urobiť vlastny nazor a ten čo tu píšu dany hrači,inak sa tak akurat rozčuliš ;).
Myslim že to obchodovanie,na to si každy zvykne a časom to väčšina ocení.:hi
 

DeletedUser38992

Guest
!!!

Fakt super.. Dejte ještě větší sílu hráčům, kteří mají na to, si všechno kupovat za skutečné peníze..
Se není čemu divit, že to nehraje tolik hráčů co dřív!
Nestačí že si můžou zvýšit produkci o několik procent když si to zaplatí,.. vy jim musíte ještě dávat možnost nakupovat surky :great
 

DeletedUser37060

Guest
no stále nie je zodpovedená otázka, zda sa dajú (o čom nepochybujem) používať kúpené, neboli vymenené, prémiové body, na úplne inom svete. :dunno:scratch
 
Nahoru