• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

Deleted User - 4100157

Guest
Nesetkal jsem se nikdy s jiným nastavením, takže také bych řekl, že to bude stejně jak píší výše jen s tím rozdílem, že nepůjde vybrat světovou stranu. Samozřejmě že dokud je povolená registrace, při uzavřené už znovu začít nelze.

Dříve možnost začít uprostřed kmene byla k ničemu, když hráči se registrovali i několik měsíců, dokonce bylo i doporučováno začít až pár týdnů po startu a dnes pokud hráč nezačne hrát snad první den, tak už ztrácí.

Bylo by dobré, kdybyste konečně opravili ten fake limit, jednak tam původně bylo napsáno 0,5 %, takže někdo to přepsal a také vás na to tady už několik dní upozorňujeme.

Tady zase to pozvání
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
186
Dělá mi ale radost, že se tedy zvedla debata a někteří hráči reagují na naše příspěvky (konkrétně zpětně poděkováním či přímou zprávou) a mám i zpětnou vazbu od hráčů, že ledacos jsme jim vysvětlili.
Takže nějaký efekt to má, jen sem zavítá často většina hráčů bez přihlášení, kteří jen tiše přihlížení a čerpají informace, což je taky fajn.

Každopádně už se to krátí :) 2400 je pěkné číslo, snad jen neodradí hráče vyšší rychlost.Věřím, že na někoho kdo si to kliká jen tak pro zábavu při volných chvilkách to může být moc rychlé :)
 

Eliortis

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Prosím vás mám dotaz. Když budu mít někoho v přátelích, bude ten hráč po startu světa v mé blízkosti nebo ne?
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
186
Prosím vás mám dotaz. Když budu mít někoho v přátelích, bude ten hráč po startu světa v mé blízkosti nebo ne?

Domnívám se, že ne, že tato funkce tak již nefunguje. Pouze pozvání do hry nebo kmen, v přeregistraci.
Možná ti to tu upřesní administrátoři.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ve hře je stále u pozvání uvedeno, že hráče, kterého pozvete, tak bude mít vesnici ve vaší blízkosti, takže by to snad mělo fungovat.
Co se týče fake limitu, je v konfiguraci správně nastaven na 0.5%, ale bohužel špatně se to přepisuje do nastavení světa. Zřejmě se to zaokrouhluje takto blbě dolů :/
 

Deleted User - 4100157

Guest
@Kral Pivex

Když sjedeš dolů, tak Ti to ukazuje růst vesnice. Je to způsobené tím, že Classic server je jen jeden, hraje se to na stejném serveru jako Classic 1, ten začátek jsou údaje z předchozího Classicu, ale když sjedeš dolů, tak Ti to ukazuje už údaje z tohoto Classicu.
TW Stats.png

TW Stats myslím, že InnoGames nepatří, takže Ti nijak nepomohou.
 
Nahoru