• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Top 10 kmeny - rozbor politické situace

DeletedUser

Guest
My si ho zasloužíme, vydrželi jsme toho opravdu dost a jen nejlepší vyhrává... dělejte teď svou práci lépeji ve vedeních kmenů, protože vám nějak PRIZ utíká. :D Nevím jak mi soukmenovci, ale to co =NS= vyprovokovalo na našeho člena dost přehnal. Bude mi ctí dopomoci Vás dostat všechny pod hlínu... ;)
 

DeletedUser

Guest
Tak Vás po delší odmlce všechny zdravim,

nejdříve bych se rád zmínil o úrovni kam toto vlákno spadlo je to smutné jelikož dříve to mělo šmrc a byla zábava to zde číst a díky tomu se zde objevovali hráči kteří k tématu měli co napsat. Nyní je úroveň taková ubohá....:cry

K tomu co se nyní odehrává na S11:
NS s kmeny CHVL a Alfa jako jedni z prvních podnikli útoky na kmen PRIZ, za což mají mé uznání a vypadá to na delší tuhý boj díky kterému hrajeme tuto hru. Je zajímavé jak se vyjadřujete o nás jako o protečňácích, že by to bylo závistí kam se kmen dostal tvrdou dvouletou prací? Někde jsem zde četl, že kmeny založené později mají podobný počet bodů jako my, k tomu bych dodal: každý ostřílený hráč ví a uzná, že daleko težší je vybudovat kmen od začátku hry na první místo a ještě náročnější je si tuto pozici udržet dříve se to dařilo kmenům I-ček nyní již delší dobu tuto pozici drží PRIZ jak v pop bodech (ty jsou pro nás úplně nevýznamné) ale především v off ranku kde jsme se před pár dny dostali přes hranici 1000 mil.

Vzhledem k tomu že spolu vedou válku koalice které patří mezi to nej měla by dle mého úroveň debaty být na jisté úrovni ne jako doposud. Silácké řeči umí psát každý, kritizovat také, ale pravá síla se ukáže na bojišti a o tom se zatim zde moc psát nedá jelikož nyní se vzájemně oťukáváme prvními vlnami útoků.

Přeji i nepřátelským kmenům příjemný boj a zábavu :axe
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
POTY -> Tak tak,chcelo by to pozdvihnut uroven a nie len bla bla bla.. A neustale dokolecka to iste (aky su vsetci dobry a aky su vsetci slaby) ... My sa nemame za co hanbit s prehladom si ideme svoje...

Co sa tyka utokov na Kolegacka-nieje to prva a ani posledna akcia na nas kmen (spominam si ako REG utocili na Sathan-a a pod. )
No a este k tym utokom-nakoniec som velmi rad,ze zautocili - my vieme preco :))) a myslim,ze kazdeho v nasej aliancii to potesilo.. Hold vsetko "zle" je na nieco dobre :)

A inak slusny vykon na prvu velku spolocnu akciu NS Chvl a tejto aliancie-ale myslim (cisto moj nazor) ze to mohlo dopadnut aj horsie -pre nas..
 

DeletedUser

Guest
hmmm

nerada se sem vracím..... od té doby co odešel Ormas, to tu nemá úroveň..jen příspěvek Arogancee a hlavně, elegantní Poty, vždy vykřeše jiskřičku mého zájmu ;)

jen taková malá úvaha o dění na S11...jakým právem se najednou =NS= a spol pasovalo do role jakýchsi rádobyarbiterů a rozhodlo se pomstít údajným "zrádcům" ..? a ještě ke všemu si padli do náruče s Chvaly.!? to mi hlava nebere (i když jsem to tušila od začátku, že to tak dopadne, někomu prostě nevěřím..)...v REG se dlouho nic nedělo, kmen spěl k zániku, psalo mi odtamtud dost hráčů, takže mi to prosím vás hlavně nikdo nevyvracejte, jsem o tom dostatečně informovaná...těch pár jedinců, co přešlo k nám se tam nudilo k smrti a tak spolupracovali už dlouho s námi...no to je nakonec jedno, ale pamatujte..vy jste pro svou akci použili novozákonní postavu...já mám v tomto případě raději SZ a jeho "oko za oko a zub za zub":)
 

hlmartin

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
No úroveň je vždy závislá na úrovni přispěvatele, a co si budeme namlouvat . když tu budu číst samé bla bla bla - tak nemám touhu a chuť se zapojit a raději půjdu na pivo.
Ne že by úroveň hovoru v naší hospůdce byla nějak oslnivá, ale občas to za to stojí :yeah

Co se týče těch stěžovatelů, většinou jsou to lidičkové co nepochopili, že je to hra a jako taková má přinášet zábavu. Psal jsem si i píšu s lidmi z nepřátelského tábora a nedělá mi to problém, jen jen se prostě v té komunikaci vyhýbáme tématům kdo na koho co pošle a co jsou fake a co ostré atd, ale ty lidi mají své koníčky, zájmy, starosti atd a DK se pro mě staly místem, kde sii o takových věcech popovídám a to je podle mě fajn.

Už skoro dva roky to s částí těch lidí táhnu a moje přání setkat se s nimi je stále silnější, a tím myslím i protivníka - vždyť ten kdo pochválí jak pěkně sem ho sejmul pochopil to základní o co tu jde - pobavit se.

A k tématu výše - ano určitě je spousta kmenů, které jsou na tom za méně času v poměru lépe jak PRIZ, ale sledovali jste někdy někdo kolik takových už tu bylo a zase zmizelo v propadlišti dějin? Není až takový problém sehnat tu lidi, spousta z nich je otrávenáze svého kmene, a tak hledají změnu, spousta lidí je psychicky slabých a tak po pár útocích hledají ochranu a klid jinde, další jsou převlékači kabátů a ani za to nemohou atd atd. Jenže PRIZ nemá v podstatě žádnou fluktuaci. Někdo dal dohromady asi 6 kmenů ÚSVIT a nabrali tam hráče na body - kde jsou? NS bylo taky asi 5 kmenů a kde jsou?
Myslím si že to zajímavé začne až tehdy, kdy se bude muset rozlousknout kdo z těchto tří bude jediným posledním na tomto světě a podle mého soudu se to bude rozhodovat mezi PRIZ ISF a I. To se bude porcovat velký kus masa a chci být u toho, protože to bude podle mě FAKT MASO :axe
 

DeletedUser

Guest
:thumb:thumb:thumb tos napsal pěkně.Hraju to ze stejnýho důvodu,abych se pobavil:)
 

DeletedUser

Guest
ok...noo já si zase s lidmi z nepřátelského tábora tolik nepíšu...i když se o to mnozí snažili a snaží, nejsem takový liberál, ale samozřejmě pokud je dopis slušný, odpovím slušně. Nicméně...jednou je to nepřítel a já mám té pošty opravdu strašně moc, takže si vystačím se svými a se spojenci. Šíleným a nekončícím korespondencím, jaké jsem měla třeba s travellem..už je doufám odzvoněno, jedovatým a trapným, které mi poslala viviena snad taky...A maso..? jaký maso...nejdřív zaberu Potyho, potom Sáťa mě, potom kanam mě a Sáťa Potyho a tak pořád dokola...:mocking
 

DeletedUser

Guest
Tak mně korespondence s nepřáteli nedělá problém. Naopak, některé zprávy opravdu stojí za to.. :)
 

DeletedUser

Guest
Taky si s nepřáteli nepíšu,ale když mi slušně napíšou jsem ochoten se s nima normálně bavit
 
Nahoru